Trei firme și-au adjudecat dezinfecția în Târgu-Jiu!

2639

În perioada martie-aprilie, în stare de urgență, li s-au atribuit contractele de dezinfecție ale spațiilor deținute de Primăria Târgu-Jiu în municipiu, în școli, grădinițe, locuri de joacă, scări de bloc, străzi și alei, la trei firme din oraș.

Firma Impex Lumy Nico SRL, deținută de omul de afaceri Nicu Crețu, patronul restaurantului Rebeca, a semnat un prim contract pe 13 martie și a avut o valoare de peste 83.240 de lei, plus TVA. Un al doilea contract s-a parafat pe 23 aprilie și a privit dezinfecție trotuare, străzi, alei și spații verzi aferente blocurilor de locuințe din municipiul Târgu-Jiu. Lucrarea se execută și în prezent și a costat municipalitatea 196.813, 26 de lei, plus TVA. Practic, Nicu Crețu a obținut contracte de dezinfecție de 280.000 de lei, plus TVA, într-o singură lună.

Un alt contract s-a încheiat cu firma Atomizor Roderat SRL care este deținută de Buleac Daniel, patronul Complexului Dolce Vita. Contractul a fost de 207 150 de lei fără TVA și a constat în dezinfecție scări de bloc. Contractul s-a încheiat pe 6 aprilie.

Un al treilea contract s-a încheiat cu SC NIC&SUM SRL deținută de Nicu Davițoiu ce are terasa Doina Gorjului, din Parcul Central. Contractul este de 19.641 de lei, conform Primăriei Târgu-Jiu. Contractul a constat în dezinfectarea spațiilor de joacă din municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here