Trei dive se bat pe locul Alinei Sorescu

339
alina sorescuCriza financiară a lovit din plin televiziunile şi multe vedete care au toate calităţile demne de o prezentatoare TV de succes au rămas fără loc de muncă. Aşa se face că locul rămas vacant la emisiunea „Întâlnire DP2” (TVR 2) a fost asaltat de fete dornice să-şi reînceapă activitatea pe micul ecran.

Deşi Alina Sorescu nu a fost dată afară oficial, producătorii show-ului au organizat deja un casting, pentru a o înlocui şi, din marea de vedete, două fete au rămas în cărţi, având serioase şanse să se angajeze.

Este vorba despre Cosmina Păsărin, care a mai avut o emisiune la TVR, în urmă cu trei ani, şi Dalia Puşcă, blonda care a început munca în televiziune chiar la începuturile emisiunii „Trupa DP2”, în urmă cu zece ani.
Numai că, surpriză! Printre aspirante se află şi Andreea Mantea, care îşi doreşte cu ardoare să revină la cârma unei emisiuni.
Un cotidian central a aflat că frumoasa brunetă are toate şansele să le ia faţa Cosminei şi Daliei Puşcă, deoarece are „pile” la şefii postului TVR 2.
Nu de alta, dar, vara trecută, Andreea a prezentat emisiunea „Tombola câştigătorilor”, sponsorizată de fostul ei „socru”, Petre Paul Ţîrdea, la acelaşi post. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, se pare că Andreea l-a rugat pe fostul ei iubit, Andrei, să intervină şi să-i pună o vorbă bună, pentru a fi cu un pas înaintea celorlalte contracandidate.
De altfel, Andreea ar fi trebuit să se prezinte la casting chiar miercuri, însă a sărit peste această etapă.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here