Trei cupluri îşi unesc destinele la Târgu-Jiu, de Dragobete

286

Dacă pe 14 februarie, de Sf. Valentin, doar un singur cuplu a ales să-şi unească destinele în oraşul lui Brâncuşi, de Dragobete, trei astfel de cununii vor fi oficiate. Din păcate, solicitarea pentru oficierea căsătoriei pe 14 februarie la Poarta Sărutului venită din partea unor îndrăgostiţi din Târgu-Jiu a fost dusă la îndeplinire la Starea Civilă, aceştia nedorindu-şi să fie în centrul atenţiei.
O situaţie cu totul diferită va fi de Dragobete, pe 24 februarie, când numărul cuplurilor care şi-au depus actele în vederea oficierii căsătoriei a crescut la trei. “Pe 15 februarie a fost singura zi când s-au primit cereri, însoţite de documentele aferente, din partea cuplurilor care vor să se căsătorească în ziua de Dragobete. Am primit trei solicitări, două de la cupluri din Târgu-Jiu, şi una de la un cuplu din Câmpina. O singură cununie va fi oficiată la Poarta Sărutului, cuplul achitând deja taxa de 400 de lei. Celelalte două căsătorii vor fi încheiate la Primărie, şi fiind în timpul săptămânii, au fost scutite de taxe. Cununiile vor fi oficiate de primarul interimar, Aurel Popescu”, a declarat Laurenţiu Dan, şeful Direcţiei Publice Locale de Evidenţă a Persoanelor Târgu-Jiu.
Anul trecut, la Târgu-Jiu, pe 14 februarie, cinci cupluri şi-au unit destinele, însă pentru Dragobete nu a fost nicio solicitare.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here