Trei candidați își dispută postul de adjunct la DGASPC Gorj!

1031

Un număr de trei persoane s-au înscris la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) și, implicit, le-au fost acceptate dosarele, la concursul organizat în vederea ocupării funcţiei publice de conducere vacante de director general adjunct în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj.
Printre ei se numără și actualul director adjunct interimar, Gheorghe Lucian Zălog. Acesta va susține astăzi, la sediul din București al ANFP, proba scrisă a concursului, alături de alți doi doritori din afara DGASPC Gorj, dar ale căror dosare de concurs întrunesc cerințele. Este vorba despre Nicu Pantelimon Rotaru și Gheorghe Marius Șerban. În urma rezultatelor cu care vor fi notați la examenul scris de astăzi, cei care îl vor promova vor merge mai departe spre proba de interviu.
Pentru înscrierea la concursul organizat în vederea ocupării funcției de director adjunct în cadrul DGASPC Gorj, condiţiile de participare au fost: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din domeniile asistenţă socială sau sociologie, psihologie sau ştiinţe ale educaţiei, drept, ştiinţe administrative, sănătate, economie sau management, finanţe, contabilitate (pot participa la concursul organizat pentru ocuparea postului şi absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului universitar de lungă durată în alte domenii decât cele prevăzute mai sus, cu condiţia să fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice), studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here