Trei campioni naționali pentru Pandurii

279

Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu a obținut recent trei titluri naționale la Campionatele Naționale de juniori 2 la atletism în sală, concurs ce a avut loc în Capitală.
Doi dintre sportivii antrenați de Ion Bură au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, unul dintre ei făcând-o chiar în două competiții diferite.
Adina Amzucu a confirmat faptul că se află pe un trend pozitiv și este una dintre speranțele atletismului românesc în proba de săritură în înălțime, atleta gorjeană câștigând concursul cu un salt de 1,70 metri, cu 10 centimetri mai mult decât sportiva clasată pe locul secund. Celelalte două titluri naționale au fost adjudecate de Adrian Garcea, un tânăr atlet asupra căruia antrenorul Ion Bură atrăgea atenția încă de anul trecut. Acesta s-a impus în probele de 1.500 și 3.000 de metri devenind dublu campion național de juniori 2 în sală. Pentru atleții gorjeni urmează două competiții internaționale extrem de interesante. La finalul acestei săptămâni, Adrian Garcea, Andreea Pâșcu, Adela Bălțoi și Alexandru Staicu, toți de la CS Pandurii Târgu Jiu, se vor deplasa în Serbia pentru a participa la Campionatul Balcanic de Cros. Andreea Pâșcu va mai avea parte de un concurs puternic la sfârșitul lunii, la Cardiff, unde va lua startul în Campionatul Mondial de Semimaraton.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here