Trei accidente într-o singură zi

365

Neatenţia conducătorilor auto face victime. Nu mai puţin de trei accidente rutiere s-au produs ieri, între orele 06:00 şi 12:00, pe raza judeţului Gorj, cauza principală de producere a acestora fiind imprudenţa participanţilor la trafic.

Primul accident de circulaţie s-a produs în jurul orei 06:00, pe D.N. 67 Teleşti. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că I.L.C., de 32 ani, din localitatea Corcova, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din direcţia Târgu-Jiu – Motru, într-o curbă periculoasă la stânga, din cauza imprudenţei în conducere, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, ocupantul locului dreapta-faţă, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accident cu trei victime, la Drăgoieni

Cel de-al doilea accident rutier s-a produs în jurul orelor 11:28, pe Calea Bucureşti, trei persoane fiind transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către oamenii legii s-a constatat că o târgujiancă, N.B.D., în vârstă de 37 ani, nu s-a asigurat înainte de a vira la stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sens opus de către M.C.I., de 36 ani, din comuna Scoarţa. „În urma impactului, M.C.I., precum şi doi pasageri aflaţi în autovehiculul condus de către acesta, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Gorj – Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

A intrat cu mopedul în maşină

Este vorba de un tânăr de 23 de ani din comuna Brăneşti care, pe fondul neatenţiei în conducere, a tamponat un autoturism care rula în faţa sa. Accidentul s-a produs pe raza comunei Aninoasa, în jurul orelor 12:00. Conducătorul mopedului a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Târgu-Cărbuneşti pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În momentul accidentului, conducătorul mopedului nu purta cască de protecţie. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here