Tratament natural împotriva ridurilor și petelor pigmentare

338

Tratamentele naturale se dovedesc de mare ajutor în rezolvarea problemelor ce țin de frumusețea tenului. Ridurile și petele pigmentare devin tot mai vizibile pe măsură ce îmbătrânim și este nevoie ca pielea să fie ajutată din exterior pentru a-și menține elasticitatea și strălucirea.

Majoritatea produselor de înfrumusețare au la bază ingrediente naturale, iar alegerea marilor producători din industria cosmetică de a le folosi nu este deloc întâmplătoare. Extrase din natură, anumite substanțe pot face minuni atunci când sunt aplicate pe piele, păstrându-i aspectul tânăr un timp îndelungat.

Există o mulțime de creme și produse care luptă împotriva ridurilor și petelor pigmentare, iar la acestea se adaugă un ingredient folosit adesea în prepararea deserturilor și care și-a dovedit eficiența în păstrarea tenului perfect, fără semne vizibile de îmbătrânire.

Siropul obținut din frunzele de arțar roșu este considerat cel mai bun tratament natural împotriva ridurilor și petelor pigmentare. Experții îl consideră la fel de eficient ca botoxul, reușind să estompeze ridurile existente la nivelul tenului, dar și să prevină apariția altor riduri. Un nou studiu confirmă această ipoteză, în timp ce cercetările anterioare vorbesc despre capacitatea siropului de arțar de a reduce inflamațiile și petele pigmentare.

Specialiștii de la Universitatea din Rhode Island își propun să obțină permisiunea de a folosi extractul din frunze de arțar roșu în obținerea unor produse cosmetice care să le ajute pe femei să se bucure mai mult timp de tenul perfect și fără imperfecțiuni, potrivit dailymail.co.uk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here