Transporturi ilicite de mărfuri, confiscate de poliţişti

157

Mărfuri în valoare de 10.000 de lei şi peste trei tone de cărbune confiscate. Acesta este rezultatul unei acţiuni desfăşurate la începutul acestei săptămâni de poliţiştii gorjeni, acţiune ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea transporturilor ilicite de mărfuri.

Poliţiştii din Turceni au desfăşurat luni mai multe acţiuni punctuale pe linia prevenirii şi combaterii transporturilor ilicite de mărfuri. Astfel, în timp ce acţionau pe DJ 673, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Ţânţăreni, ce transporta cu o autoutilitară mai multe produse alimentare şi nealimentare destinate comercializării pe raza oraşului Turceni. Conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă, motiv pentru care poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei. De asemenea, mărfurile evaluate la suma de 10.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Cărbune furat din vagoanele trenului

Un alt bărbat, de această dată din Plopşoru, a fost prins de poliţişti în timp ce transporta peste 3 tone de cărbune, furat din vagoanele garate în staţia CFR Plopşoru. Cantitatea de lignit a fost indisponibilizată şi predată către E.M.C. Peşteana iar pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here