Transportul pentru recensământ, plătit mâine

175

recensamantCheltuielile de transport ale personalului implicat în Recensământul General Agricol realizat şi la nivelul judeţului nostru în perioada decembrie 2010 – ianuarie 2011,vor fi decontate mâine. Cele 900 de persoane încă îşi aşteaptă banii care, se pare că le vor ajunge în buzunare în săptămânile următoare.

Potrivit lui Virgil Drăguşin, contabil în cadrul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj, este vorba de o sumă de 30.000 de lei, bani ce au fost primiţi deja de la Ministerul Agriculturii în conturile DADR Gorj, şi care vor fi ridicaţi azi şi distribuiţi mâine. „Suma este aferentă plăţilor transportului pentru personalul recensământului din tot judeţul, iar necesarul a fost transmis de către noi la Minister. Ei sunt ordonatorii de credite aşa că ei ne-au trimis banii pentru ca, la rândul nostru, să putem face decontările”, a precizat Drăguşin.

Celor implicaţi în desfăşurarea recensământului le vor fi decontate cel puţin câte trei călătorii la Târgu-Jiu, făcute cu prilejul instruirii, primirii şi predării mapelor. Decontările se vor face numai în baza biletelor de călătorie sau a bonurilor de benzină sau motorină.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here