Transport umanitar pentru sinistraţii din Novaci

171

Un tir încărcat cu sute de litri de apă potabilă îmbuteliată şi zeci de saci cu haine şi încălţăminte a plecat ieri din Maramureş, destinaţia fiind localitatea Novaci din Gorj. Este vorba despre un transport umanitar colectat de la cetăţenii cu inimă largă din judeţul Maramureş care au dorit să vină în sprijinul novăcenilor afectaţi de inundaţiile de la sfârşitul lunii trecute.
Asociaţia “Sorin Vlaşin – Împreună pentru Maramureş” cu sprijinul PSD Sighetu Marmaţiei a iniţiat la începutul acestei luni campania de întrajutorare sub numele “Împreună îi putem ajuta”, destinată sinistraţilor din zona Novaciului, unde familii şi gospodării au fost afectate de inundaţiile produse în urmă cu o lună de zile.
ajutoare1“Acţiunea celor din Maramureş apelează la sprijinul de solidaritate al sigheţenilor şi nu numai, în această campanie umanitară colectându-se donaţii ce constă în alimente neperisabile, îmbrăcăminte, materiale de construcţii, cât şi alte obiecte de strictă necesitate. Campania s-a desfăşurat în perioada 30 iulie – 15 august. Donaţiile au putut fi depuse la punctul special amenajat din sediul PSD Sighetu Marmaţiei (Piaţa Libertăţii, nr.24) de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 17:00. Deşi iniţial campania de colectare trebuie să se încheie pe 9 august, termenul a fost depăşit datorită numărului mare de cetăţeni care au vrut să ajute sinistraţii din Novaci”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei “Sorin Vlaşin – Împreună pentru Maramureş”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here