Transalpina, tranzitată de mașini de epocă

571

La sfârșitul acestei luni, mai mulți turiști polonezi vor ajunge în județul nostru, conducând mașini de epocă. Scopul acestei vizite este promovarea potențialului turistic al Gorjului, oaspeții urmând a vizita Transalpina, stațiunea Rânca și nu numai.

Consiliul Judeţean Gorj şi reprezentanții administrației publice locale se pregătesc să primească la Târgu-Jiu câțiva turişti polonezi, ei călătorind în mai multe zone ale ţării cu autoturisme de epocă. Această vizită face parte din Proiectul „Go Romania“ și a fost lansat în contextul demersurilor pentru promovarea turismului românesc la nivelul societății polone, fiind organizat de Ambasada României la Varșovia, alături de Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română și Uniunea Națională a Patronatelor din România.
Delegația polonă va ajunge pe 30 iunie, autoritățile locale și județene sperând să promoveze cu succes, cu această ocazie, principalele obiective turistice din Gorj. Polonezii vor face o promovare a municipiului Târgu-Jiu şi a şoselei Transalpina, precum și a stațiunii Rânca.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here