Traian Băsescu întunecă minţile oamenilor cu bălmăjelile lui scelerate

273

Epava delirantă nu are onoare, această secătură, mintal-bolnavă, fabulează şi oripilează cu dementa lui activitate ostilă românilor. Traian Băsescu e lipsit de respect faţă de acest popor răbdător şi stăpânit de pofte egoiste şi megalomane, paranoice şi iresponsabile. Această zdreanţă morală şi intelectuală jigneşte ca un turmentat sadea, lipsit de decenţă şi bună creştere. Traian Băsescu întunecă minţile oamenilor cu bălmăjelile lui scelerate, ca un mârşav capabil de mari nelegiuiri.

De când a început zavistia, ura şi pâra cu suspendarea, referendum-ul şi toate celelalte, zavergiul vaporean şi gruparea obedientă aferentă strigă de li se cătrănesc bojogii despre pălitură de stat, care l-a orientat pe imbecil cam pe unde trimite la rându-i o jună domniţă care face şi ea cică, politică.
Adică pe un gen de centură a domeniului în cauză. (Nuţi din Pleşcoi ori Roby Anastase nu au nicio legătură şi nu sunt conexate la acest căutat şi rău famat traseu.).
Deci: pălitură de stat! Că de lovitură nici vorbă. Cine a mai văzut lovitură de stat dată de un Parlament şi, mai cu seamă, de peste 7,5 milioane de cetăţeni, care i-au spus pa şi pusi epavei delirante. Numai un debil mintal vede lovitura de stat acolo unde nu există acţiune armată nici chiar ciomege. Cine a mai văzut lovitură de stat în care să te milogeşti la ”popor” să nu se prezinte la urne, după ce te lăudai că nu vrei să câştigi la masa verde (de poker?), că şi un vot în plus te onorează etc.etc. Ce caraghios şi primitiv eşti bă Traiane bă! Fabulează ineptul!
Acum, că povestea cu pălitura de stat este deja cam fumată, se foloseşte termenul de puci! Probabil l-au luat de le google-wikipedia, ori la furnizat Monica Macovei în colaborare cu Seby Lăzăroiu şi Cristy Boureanu.
Ar fi bine dacă ar citi şi oaresce cărţi de politologie, recomandate de Andreea Pora ori Grig Cartianu, dar, având în vedere că, învăţământul românesc produce tâmpiţi, cum autocritic rostea BĂSE, ultima variantă este posibilă. Mai ales în ograda de pe Modrogan sau în curticica garajului de campanie. Nu că pe la alte curţi ar fi mai multă lumină şi înţelepciune. Pute a frivolitate şi tiranie!
Revenind la cele, totuşi, fierbinţi, mă întreb dacă cineva a avut cuvenita ideea de a-i spune lui Zeus-BĂSE şi găştii care-i cântă-n strună că de fapt el, delirantul diabolic, în calitate de dictator a dat prima lovitură de stat de după 1989!
Bineînţeles, dacă acceptăm că poţi s-o faci prin intermediul…Parlamentului şi Moţiunii de cenzură! Să rememorăm evenimentele. Unul (nu mai ştiu care) dintre guvernele BULĂ-Boc pică în Parlament, Moţiune de cenzură. Vine majoritatea parlamentară de atunci şi îl propune pentru funcţia de prim ministru pe dl. Klaus Johannis, primarul Sibiului. Zeus-BĂSE behăie şi spune NU! Mai apoi, după străvechi şi diabolice uneltiri, începe manevrele de pe sub masă şi scoaterea cărţilor mârşave din mânecă.
”Reface”, adică, reprezentarea parlamentară, creează, peste noapte, un partid UNPR (care nu a participat la vot, nu a obţinut niciun mandat!!) şi, cu ajutorul UDMR (cel pe care BULĂ-Boc jurase cu mâna pe Biblie că nu-l va aduce la guvernare!!) şi al altor minorităţi face un nou guvern – tot BULĂ-Boc, bineînţeles! Asta după ce aproape o lună i-a adus, rând pe rând, pe toţi ciumeţii care, chipurile, ar fi trebuit să formeze un nou guvern.
Lesne de observat că diabolicul matroz dă o pălitură de stat chiar statului prin intermediul Parlamentului. Acum, când roata s-a cam întors urlă ca un smucit că e lovitură de stat. Ba, folosindu-i pe obedienţii şi pe ciracii supraîncălziţi de soarele de iulie şi august; îi intoxică şi pe unii de prin Europa înstelată şi care, galantoni, îi cântă recviemuri acestui dictator fără egal în istoria României. Printre cei intoxicaţi, cancelarul Germaniei, comandanţii de pe la Bruxelles, neliniştiţii de prin SUA şi alte medii, cărora le pasă de România, dar mai cu seamă de BĂSELU cât le pasă de destinul fluturelui cu cap negru(???) din Bostwana ori Myanmar.
Dar, băieţii ”salon” umplu presa cu tot felul de mânjituri şi tâmpenii şi apoi se miră că jigăritul nostru leu se sfrijeşte la soarele dogoritor euro, că investitorii se cam duc în plata Domnului – şi nu în vacanţă cu Valeriu Turcan!
Din sfială nimeni nu-i întreabă, atunci când zbanghiul vaporean a comis amintita lovitură unde erau toţi democraţii europeni? Fluierau a pagubă ori căutau nestemate în cucuruz? Aşa că s-o lăsăm baltă cu lovitura de stat. Cel puţin cu cea de acum ce pune în evidenţă fabulaţiile epavei delirante şi ale camarilei pupincuriste. Să-i zicem, mai potrivit, pălitură de stat, pentru a nu hăitui javra din odiosul garaj. În sensul că pălitura a venit din voinţa a 7,5 milioane de cetăţeni, care i-au aplicat-o pe chelia de inept şi în minunăţia de dos prezidenţial, cu îndemnul ”Mai lasă-ne javră ordinară!”
Dar acest tiran despotic a citit, pe lângă ceva pagini din G.Luceanu şi povestea aia cu Lăpuşneanu şi nu prea vrea. E cult dictatorul şi bogat că la mangleală nu-l întrece nici chiar Videanu şi nici Blejnar laolaltă cu Manţog şi Nuţa din Pleşcoi. Acum rămâne de văzut cine se va juca de-a Moţoc, că până la urmă un cap tot va cădea. Metaforic bineînţeles!
Acest ciumete nu vrea să ştie cât e de urât şi dispreţuit de români. Faptele şi vorbele lui Traian Băsescu poartă răul şi dorinţa scelerată de înrobire a românilor şi patriei lor. Acest individ catastrofal întunecă minţile oamenilor cu scornelile lui nelegiuite şi josnice. Sunt convins că românii batjocoriţi vor alunga acest căpcăun ce i-a sărăcit pe ei şi ţara lor.
Prof. univ. dr. Grigore Drondoe
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here