Tragedie! Un bărbat a murit strivit de un lemn la locul de muncă

1208

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Mehedinți. Acesta și-a pierdut viața, ieri, la locul de muncă, fiind strivit de un lemn. Tragedia s-a produs în punctul numit ,,Cioaca Neagră”, de pe raza comunei Runcu, unde se desfășoară activități de exploatare forestieră. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

,,La data de 3 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că în punctul numit ,,Cioaca Neagră”, de pe raza comunei Runcu, unde se desfășoară activități de exploatare forestieră, a avut loc un accident de muncă.
La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu și reprezentanți din cadrul ITM Gorj, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 42 ani, din comuna Bala, județul Mehedinți, angajat al societății comerciale, a fost găsit decedat la locul de muncă, strivit de un arbore tăiat, echipajul medical direcționat la locul accidentului constatând decesul bărbatului.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhașu.
La fața locului a ajuns și o echipă din cadrul ITM Gorj. ,,O echipă de inspectori de muncă s-a deplasat, în cursul zilei de astăzi(nr. marți), într-un fond forestier din satul Dobrița, comuna Runcu, pentru a efectua cercetări la fața locului, în urma unui accident de muncă mortal.
Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața, după ce un buștean aflat la pământ, pe care îl secționa, s-a rostogolit peste el. Decesul victimei a survenit instantaneu”, a declarat inspectorul șef al ITM Gorj, George Octavian Romanescu. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here