Tragedie la Târgu-Jiu: Vicepreședintele Ligii Studenților a murit, după ce a căzut de pe capota unui autoturism

417

Tânărul de 20 de ani, care pe 14 iunie a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu-Jiu, în urma unui accident, a decedat la spitalul din Craiova, după cinci zile în care s-a aflat în comă. Acesta a fost preluat cu ambulanța de pe insuliță, unde a avut loc evenimentul rutier, iar medicii au alertat Poliția.
Oamenii legii au descoperit că, pentru amuzament, Andrei Istratii ar fi acceptat să se urce pe capota mașinii unui prieten și să fie plimbat de acesta. “La un moment dat, tânărul aflat pe caroserie s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni grave, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Tânărul a ajuns la spitalul din Târgu-Jiu, în comă de gradul V, iar ulterior a fost transportat la Craiova, însă nu a mai putut fi salvat. Prietenul său va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Andrei Istratii era student la Facultatea de Științe Juridice, din cadrul Universității “Constantin Brâncuși” și făcea parte din Liga Studenților. Colegii au numai cuvinte de laudă la adresa sa. “Era unul dintre cei cinci vicepreședinți. A murit luni, după câteva zile în care a fost în comă, la Craiova. Era implicat în mai multe proiecte”, a spus Ştefan Moşoi, preşedintele Ligii Studenţilor din UCB Târgu-Jiu.

“Mi-e greu să scriu fără să râd și să plâng, în același timp”
Prietenii lui Andrei au postat zeci de mesaje pe Facebook. “Sunt 14 ani de când ne știm… ani în care te-am văzut punând zâmbete pe fețele tuturor, ani în care din orice pauză sau oră de sport făceai o aventură cu noi, cărându-te pe scări până la cabinet pentru că niciodată mâinile și picioarele tale nu rămâneau intacte când îți venea o idee… copilul care ne-a făcut sa râdem și la bac… ne-ai lăsat amintiri frumoase și mi-e greu să scriu fără să râd și să plâng, în același timp. Probabil ai râde de mine văzând că mă chinui să formulez câteva rânduri. Tu mereu responsabil de dispoziția bună ai plecat mult mult mult prea devreme”, este doar unul dintre mesaje. Recent, tânărul de 20 de ani participase la un program de internship, la Palatul Parlamentului, alături de alte universități din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here