TRAGEDIE! Cele două victime din accidentul de la Slătioara, angajate la CEO! Erau surori și economiste la EMC Jilț

2404

Șoc la Complexul Energetic Oltenia după ce s-a aflat, luni, că două dintre victimele accidentului cumplit de la Slătioara sunt salariate ale companiei, femeile lucrând de ani buni la una dintre carierele din Jilț. Acestea erau surori, soțul uneia dintre acestea decedând cu mai bine de două decenii în urmă din cauza unui accident de muncă în minerit, iar al celeilalte acum.

În mașină, mai exact, se aflau cele două surori și soțul uneia dintre acestea, care era șofer pe microbuzul Colegiului Tehnic din Mătăsari. Cei trei erau în concediu și se deplasau spre Lacul Sărat, când a avut loc gravul accident rutier. Soțul uneia dintre surori se afla la volan. Una are doi băieți iar cealaltă un băiat. Soțul surorii celei mici a murit în accident de muncă la Cariera Jilț Nord cu 22 de ani în urmă. Aceasta și-a crescut singură copilul. Ambele familii locuiau în Mătăsari. Înmormântarea va avea loc miercuri la biserica din Mătăsari, cei trei fiind înhumați în același loc la cimitirul din localitate.
Accidentul teribil a avut loc, la finalul săptămânii trecute, în județul Vâlcea, cele trei persoane aflate în autoturismul cu numere de Gorj murind, două chiar pe loc. Cea de-a treia persoană rănită în accidentul de sâmbătă dimineaţă din comuna Slătioara a fost declarată decedată, după ce s-a încercat mai bine de 45 de minute resuscitarea ei, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea.
Potrivit poliţiştilor, victima era femeia ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului cu care circulau şi celelalte două persoane decedate – un bărbat şi o femeie din Gorj. ,,Primele două persoane decedate sunt şoferul şi pasagerul din faţă, aflate într-un autoturism înmatriculat în judeţul Gorj. Sunt soţ şi soţie, în vârstă de 58, respectiv 53 de ani, din Gorj. Cea de-a treia persoană decedată este o femeie, pasager pe bancheta din spate”, a precizat, după accident, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea. În accident au fost rănite şi două persoane aflate în celălalt autoturism implicat, potrivit reprezentanţilor ISU, una dintre acestea, o femeie, fiind transportată la spital cu o contuzie toracică.
Sâmbătă dimineaţă, pe DN 64, în localitatea Slătioara, două autoturisme s-au lovit frontal după ce unul dintre conducătorii auto s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară. În urma impactului, două persoane au murit pe loc, o a treia fiind găsită în stop cardiorespirator, medicii de pe ambulanţă declarând-o decedată după ce s-a încercat minute în şir resuscitarea ei.Traficul rutier în zonă a fost blocat pentru a permite poliţiştilor să efectueze cercetările necesare pentru stabilirea cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here