Traficanți de droguri, trimiși în judecată de DIICOT Târgu Jiu

356

Cinci persoane, dintre care patru în stare de arest preventiv, au fost trimise de procurorii gorjeni din cadrul DIICOT în judecată pentru că s-au implicat în constituirea unei rețele care distribuia canabis în localitățile din zona Motru.

Inculpații au fost ridicați în urma unor descinderi de la începutul anului, când anchetatorii gorjeni au mers în localitatea mehedințeană Florești pentru a da de urma acestora. Doi dintre suspecți încercau să vândă 13 grame de canabis cu aproape 800 de lei, ulterior cercetările ducând și la prinderea celorlalți membri ai rețelei.
Sorin Sprânceană, zis Boga, Emil Mirel Dumitru, Gigi Baicu și Andrei Buzatu, zis Picior, au fost acum trimiși în judecată împreună cu Veronica Dumitru, zisă Tatiana, primii patru primind inclusiv prelungiri la mandatele de arestare preventivă emise în ianuarie pe numele lor. Mandatele expiră zilele acestea, iar azi magistrații gorjeni vor lua din nou în discuție o eventuală prelungire a acestora, așa cum solicită și anchetatorii.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here