Traficanti de droguri retinuti

175

Patru persoane au fost retinute dupa mai multe perchezitii in GORJ, Olt, Valcea si Sibiu. Descinderile au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, structurat pe mai multe paliere, specializat în infracţiuni de trafic de droguri de risc.
În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu luna ianuarie 2015, membrii grupării au achiziţionat cantităţi importante de medicamente ce au în componenţă substanţe cu conţinut stupefiant, (prevăzute în Anexa III la Legea 143/2000), acestea fiind procurate de la diferiţi distribuitori de medicamente, precum şi din farmacii, de pe raza judeţelor Sibiu, Alba, Hunedoara şi Vâlcea.
De asemenea, membrii grupării procurau medicamente şi din diferite fabrici de medicamente situate pe raza judeţelor Cluj şi Iaşi.
Ulterior, cu sprijinul altor membri ai grupării, medicamentele disimulate în autoturisme şi autoutilitare, special compartimentate, erau scoase din ţară, cu destinaţia finală Norvegia şi Suedia. Comprimatele erau comercializate, de alţi membri ai grupării, pe teritoriile Suediei şi Norvegiei, în scopul folosirii ca droguri în combinaţie cu alte substanţe, cu preţuri cuprinse între 1 – 3 Euro/ comprimat. Cei patru au fost prezentati in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here