Trafic pe un singur sens în Gorj

210

trafic-rutier-sigur,,Traficul rutier se desfăşoară normal pe majoritatea drumurilor naţionale, însă pe mai multe sectoare de drum se circulă pe o bandă în ambele sensuri din cauza unor lucrări”, se arăta luni într-un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cele mai importante dintre acestea sunt: DN7 – între kilometrii 198 şi 207(Călimăneşti – Brezoi, judeţul Vâlcea); DN6 – între localităţile Drobeta Turnu-Severin – Orşova, judeţul Mehedinţi; DN66 – pe sectorul kilometric 116+957 – 116+965(Bumbeşti Jiu – Aninoasa, judeţul Gorj) şi DN67 – între kilometrii 160 şi 161 (Costeşti – Negruleşti, judeţul Vâlcea).

Centrul Infotrafic reaminteşte că pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti există o restricţie de circulaţie din cauza unor lucrări care se execută la podul din zona kilometrului 28. Astfel, în zona respectivă traficul pe sensul Piteşti – Bucureşti a fost deviat pe banda a doua a sensului opus. Tot pe A1 se execută lucrări de reparare a suprafeţei carosabile pe banda de urgenţă şi banda 1, care au fost deteriorate de traficul greu pe unele porţiuni, între kilometrii 49 şi 52, pe sensul către Bucureşti.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here