“Trădătorii” din Univers, luaţi în tărbacă la Sibiu

300

Liderii sindicali de la Gorj, semnatari ai acordului ilegal cu Complexul Energetic Oltenia, prezenţi în aceste zile la Sibiu, loc în care s-a organizat Consiliul Federal “Univers”, nu au scăpat de mustrările colegilor lor de Federaţie. În plenul şedinţei, liderii sindicali de la Energetica i-au luat peste picior pe sindicaliştii “trădători” de la Gorj, spunându-le că nu prea mai au ce căuta printre ei. Cei arătaţi cu degetul de colegii din ţară au scăpat însă de demiteri, asta şi pentru că, preşedintele Adolf Mureşan i-a temperat pe toţi spunându-le că se doreşte semnarea CCM-ului în CEO şi nu aceste răfuieli care afectează structura organizaţiei.

Iovan, Căldăruşe şi Nanu Mic au rămas în Federaţia “Univers” deşi proprii lor colegi le-au promis destituirea, şi asta deoarece s-a considerat că CCM-ul din CEO este mai important decât lecţia necesară pentru aceşti sindicalişti. Căldăruşe şi Nanu Mic au rămas chiar vicepreşedinţi la Univers, şi asta pentru că deşi li se pregătea debarcarea, mesajul lui Adolf Mureşan a fost mai puternic. Deja o parte a sindicaliştilor de la Gorj au revenit de la Sibiu, lucrările Consiliului Federal punând pe tapet unele probleme cu care se confruntă sindicatele la nivel de CEO.
Astăzi, liderii de sindicat din Univers, din cadrul CEO, alături de colegii lor, vor participa la Mătăsari la discuţii cu administraţia pe marginea planului de restructurare al companiei.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here