Toți aspiranții la funcția de director al AFIR Gorj, RESPINȘI!

913

Postul de director al Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OJFIR) Gorj rămâne neocupat și după al doilea concurs organizat de AFIR, din cauză că niciunul dintre aspiranți nu a reușit să treacă nici măcar de prima probă. Culmea este că unul din cei trei concurenți care doreau șefia OJFIR a obținut 10 puncte la proba scrisă, echivalentul notei 1.

Actualul director interimar al OJFIR Gorj, Ion Cosmin Mazilu, a avut doi competitori pentru poziția de conducere pe care o ocupă, la concursul organizat de AFIR, pe 29 noiembrie, pe Cristian Matei, un expert evaluator din Alba Iulia și pe Ionica Oprea, persoană despre care nu se cunoaște mai nimic.
La proba scrisă, Mazilu a obținut 62 de puncte, Matei abia 46, iar Oprea doar 10, iar cum minimul necesar pentru a trece la etapa următoare, cea de interviu, era de 70 de puncte, toți au fost declarați respinși. Trebuie spus că Cristian Matei este pentru a doua oară când participă la concurs, însă a eșuat lamentabil și la precedenta încercare. Deja Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale organizează, din două în două luni, concurs pentru ocuparea funcției de director al structurii de la Gorj. După ce, în septembrie, singurul candidat, Cristian Matei a fost respins, în urma rezultatului de la proba scrisă unde a obținut 58 de puncte, nici la finele lui noiembrie, niciunul dintre candidați nu a reușit să ocupe postul, așa că, cel mai probabil concursul va fi reluat în primele luni ale anului viitor. Până atunci, interimatul lui Cosmin Mazilu la șefia OJFIR Gorj se va prelungi.
Claudiu Matei

1 COMENTARIU

  1. Nu vă mirați, e plina țara de instituții conduse de persoane incapabile. Mult concursuri sunt de fațadă! Probabil acest concurs este pe bune, se pot observa notele :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here