Tot mai multe femei, agresate în familie! Ordine de protecție pentru doi bărbați din Târgu Jiu și Baia de Fier

609

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, ieri, de către o tânără de 23 de ani,  din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că a fost  agresată fizic de către soțul său.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 6 septembrie a.c., un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de bărbat.

La data de 7 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie de 47 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că a avut un conflict cu concubinul său. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna Baia de Fier, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here