Tort de frişcă cu pişcoturi şi fructe

1338

Ingrediente
1 pachet pişcoturi de şampanie
1 frişcă lichidă 500 ml
1 cutie compot de ananas
1 kiwi
1 portocală
1 banană
căpşuni
Mod de preparare:
Se bate bine frişca cu întăritorul pentru frişcă până se întăreşte şi se dă la rece. Se desface compotul de ananas şi se scurge zeama.
Ananasul se taie bucăţi mici şi se pune deoparte. Se iau pişcoturile şi se înmoaie în zeama de la compot, se aşează pe un platou, un rând de pişcoturi, se pune frişca, iar în ea se pun bucăţele de ananas, de portocală şi de banană.
Se continuă cu alt strat de pişcoturi înmuiate şi cu altul de frişcă şi aşa până se termină ingredientele.
Se îmbracă tortul în frişcă şi se ornează cu fructe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here