TOP 5 locuri cu plaje minunate

1989

Soare din belșug, apă cristalină și plaje nesfârșite. În acest articol vom descoperi împreună cele mai frumoase 5 plaje din lume.

Egremni, Grecia

Este destul de greu să găsești o porțiune din insula Lefkada care să nu aibă priveliști spectaculoase cu Marea Ioniană. Totuși, plaja Egremni de pe coasta vestică este cu adevărat splendidă. Pentru a ajunge pe plajă, trebuie să cobori câteva trepte, ceea ce înseamnă că ai ceva de mers. Însă, imediat ce ajungi jos, te vei bucura de nisipuri albe ca laptele, în contrast cu apa turcoaz. Acest loc este ideal pentru un sejur în care să te relaxezi și în care să te bucuri de frumusețea plajelor.

Ambergris Caye, Belize

O scurtă plimbare cu barca peste cel mai mare recif de corali, în afară de cel din Australia, te va duce către un mic paradis. Plaja Ambergris Caye din Belize este paradisul iubitorilor de scufundări. Tocmai de aceea, acest loc este unul dintre cele mai minunate de pe planetă. Te poți scufunda în apele cristaline pentru a înota cu broaștele țestoase imense. Sau, dacă ai frică de adâncimi, te poți relaxa cu un cocktail pe un șezlong, la soare, admirând priveliștile care te lasă cu gura căscată.

Cum ajungi aici? Poți participa la o extragere loto. Cu puțin noroc, poți ajunge să ai câștiguri extraordinare.

Maldive

Fiind una dintre cele mai frumoase plaje din lume, nu-i de mirare faptul că Maldive se regăsește pe lista noastră de astăzi. Ajungând cu picioarele pe această țară insulară situată între Marea Arabiei și Oceanul Indian, vei fi fermecat de plăcerile locului. Dacă ai bani de cheltuit, poți descoperi bungalow-uri luxoase ridicate deasupra apelor cristaline ce înconjoară insula. Adică, pe scurt, tot ceea ce ne dorim cu toții să vedem cel puțin o dată în viață.

Când nu vrei doar să pierzi timpul pe această insulă, poți admira recifurile de corali te poți relaxa în centrele de spa sau te poți distra în centrele subterane.

Hawaii

Este imposibil să faci o listă cu cele mai tropicale destinații de pe glob fără să incluzi Hawaii.

O să vorbim aici, mai exact, despre insula Kawa’i din faimosul arhipelag. Aceasta este cunoscută sub numele de Insula Grădină, datorită frumuseților sale exotice. vei găsi aici păduri virgine, cascade și plaje însorite. Toate pe o singură insulă. Deși Kawa’i este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai ploioase locuri de pe Terra, dacă îți alegi cu grijă perioada sejurului nu vei vedea niciun strop de ploaie.

St. Barts, Caraibe

Următoarea plajă pentru o vacanță însorită, în cazul în care câștigi, de exemplu, la Loto Italia 6 din 90 este St. Barts.

Dacă îți plac vilele private și petrecerile pe plajă, Caraibe te așteaptă. St Barts, cu influențele sale franceze, te va lăsa cu gura căscată. Totuși, trebuie să te aștepți la prețuri exorbitante, deoarece plaja este foarte des vizitată de superstaruri, vedete și celebrități. Astfel, prețurile pentru mâncare, cazare și băuturi sunt absolut imense. Totuși, dacă ești milionar loto, nu trebuie să te mai stresezi de aceste costuri. O dată în viață te distrezi și tu ca omul!

Care dintre aceste plaje este locul în care ți-ai petrece vacanța visurilor tale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here