Top 5-Candidaţi PDL la Primăria Târgu-Jiu

219

IMG_0877Conducerea PDL Gorj îi ia în calcul pe primii cinci candidaţi pe care îi va susţine la alegerile locale de anul viitor, pentru Primăria Târgu-Jiu. Evaluarea celor cinci se va face de acum înainte până la sfârşitul lunii iulie, a dat asigurări preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ. În top au fost nominalizaţi atât foşti membrii de partid cât şi membrii actuali, dar sunt luaţi în calcul, inclusiv, noii veniţi în structurile filialei PDL Gorj.

Preşedintele PDL Târgu-Jiu, Nicolae Daviţoiu, subprefectul de Gorj, Marcel Romanescu, şi tânărul Dan Vâlceanu sunt trei dintre candidaţii care figurează în topul celor cinci potenţiali adversari ai lui Florin Cârciumaru, pentru Primăria Târgu-Jiu. Reprezentanţii PDL Gorj nu vor să facă însă publice numele celor care sunt vizaţi pentru analiză până în vară, se ştie doar că Dan Vâlceanu este pe ultima poziţie în top. Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, afirmă că într-adevăr sunt cinci militaţi vizaţi pentru candidatura la Primăria Târgu-Jiu, dar abia în vară se va stabili cine va fi persoana care va reprezenta partidul în lupta pentru şefia primăriei municipale. “Ne gândim atât la foştii membrii de partid care nu mai activează în PDL ca urmare a funcţiilor publice deţinute cât şi la actualii membrii de partid, cu vechime în organizaţie. Luăm în calcul şi membrii noi de partid, dar depinde totul de atitudine, de comportament, de felul în care şi-au realizat cariera politică”, a declarat Ruşeţ.

Florin Cârciumaru va fi susţinut, în schimb, de Uniunea Social Liberală pentru un nou mandat pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here