Tomescu simplu angajat, Popescu director executiv

287

Picture 005Ion Popescu şi Aurel Tomescu şi-au depus dosarele de candidatură pentru a participa la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei Agricole şi pentru Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj. Doar Popescu a obţinut însă avizul CODA al PD-L pentru a participa la acest concurs, votul democrat-liberalilor fiind negativ pentru Tomescu.

Popescu este membru PD-L iar cea mai înaltă funcţie deţinută în instituţie a fost de director adjunct.

Ion Popescu va fi, cu siguranţă, viitorul director executiv al Direcţiei Agricole şi pentru Dezvoltare Rurală Gorj, asta deoarece fostul director adjunct al instituţiei a primit vineri avizul conducerii PD-L pentru a participa la concursul pe post. Acesta se va organiza în 2 zile, pe 9 decembrie, proba scrisă, şi pe 13 decembrie, proba orală, un dosar în acest sens depunând şi actualul director în exerciţiu. “Am depus dosarul joi pe 25 noiembrie pentru funcţia de director executiv. Am fost împreună cu Tomescu când am depus dosarele pentru că era penultima zi. Avizul din partea PD-L mi s-a dat mie aşa că nu ştiu dacă dânsul va participa”, a declarat Ion Popescu.

Pedelist cu ştate vechi

Popescu este membru al PD-L de aproape 15 ani iar în instituţie lucrează de după Revoluţia din 1989. Până la reorganizarea Direcţiei Agricole, acesta a ocupat funcţia de director adjunct al unităţii. Susţine că a fost surprins că a primit voturile membrilor CODA a PD-L Gorj dar promite că dacă va câştiga concursul va rezolva amiabil problemele din instituţie. În ce îl priveşte pe directorul actual Tomescu, acesta nu vrea nici măcar funcţia de şef serviciu în Direcţia Agricolă, preferând să rămână aici, de la jumătatea lunii decembrie, doar un simplu angajat. Tomescu a fost implicat într-un adevărat scandal în cadrul DADR Gorj, după ce i-a adresat, în mod injust, injurii fostului director economic, Virgil Drăguşin.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here