Tombola Succes şi-a anunţat câştigătorul, Dănilă Gabriel este posesorul unui Chrysler Crossfire

427

Ieri, în Târgul Auto Succes, sute de oameni au aşteptat cu nerăbdare să-şi audă numele pe scenă. Motivul? A avut loc extragerea tombolei Succes, premiul cel mare pus în joc fiind o maşină Chrysler Crossfire şi o excursie la Mănăstirea Prislop. Fericitul câştigător al maşinii este Gabriel Dănilă, din Bumbeşti Jiu, care a şi fost prezent, ieri, în Târgul Auto, la fel ca în fiecare duminică. De asemenea, alţi 50 de participanţi au fost premiaţi cu câte o icoană cu chipul Părintelui Arsenie Boca.

DSC_0293„Norocul mi-a surâs”
Deşi este un client fidel al Târgului Auto Succes, câştigătorul marelui premiu nu s-a aşteptat nicio secundă să fie chiar el cel care va urca pe scenă. Vizibil emoţionat, bărbatul a declarat că este foarte fericit şi că abia aşteaptă să iasă la o plimbare cu noua sa maşină. „Nu mă aşteptam la aşa ceva, chiar vorbeam cu un prieten acum la masă că ar fi culmea dacă am câştiga unul dintre noi maşina. Cred că am depus biletul mai demult, dar oricum am venit săptămânal în Târgul Auto. Concursul este chiar pe bune şi norocul mi-a surâs mie de data aceasta”, a declarat câştigătorul maşinii, Gabriel Dănilă. Pentru a nu exista dubii în ceea ce priveşte legalitatea concursului, trei copii au fost desemnaţi să extragă din urnă biletele câştigătoare, o fetiţă de doar 4 ani fiind cea care a ales tichetul depus de Gabriel Dănilă. „Cea mică a avut mână bună”, a spus fericitul câştigător.

DSC_0260Excursie la Mănăstirea Prislop
Totodată, în cadrul tombolei desfăşurate ieri, Compania Succes a încercat să fie aproape şi de credincioşi. 80 de gorjeni au fost aleşi din urnă pentru a merge într-o excursie organizată la Mormântul lui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop. Câştigătorii care nu au fost prezenţi în Târg vor fi anunţaţi telefonic pentru a-şi revendica premiul. De asemenea, alţi 50 de participanţi la tombolă au fost premiaţi cu câte o Icoană din partea Companiei Succes, iar clienţii Terasei Succes nu au plecat nici ei cu mâna goală, asta deoarece au primit câte o Icoană cu chipul Părintelui Arsenie Boca.

DSC_0325Următoarea extragere, de Paşte
Surprizele nu se opresc însă aici pentru vizitatorii celui mai mare târg din Oltenia. Reprezentanţii Companiei Succes dau asigurări că astfel de concursuri vor mai fi organizate până la extragerea ce va avea loc anul viitor de Paşte, când un alt norocos va pune până pe o maşină Hyundai Tucson. Oricine poate avea o şansă, iar cei care ajung în Târgul Auto îşi pot depune în continuare biletele primite la intrare în urna special amenajată.
Mădălina Popescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here