Tombola prieteniei – ediţia de Sărbători, la Grădiniţa „Lumea Copiilor”

224

Cea de-a doua ediţie a „Tombolei Prieteniei”, organizată de Fundaţia S.O.S. Copiii Gorjului, în parteneriat cu Grădiniţa „Lumea Copiilor” s-a desfăşurat ieri. Au fost pregătite în jur de 150 de obiecte, preţul unui bileţel fiind de 5 lei. Banii strânşi for fi utilizaţi în beneficiul copiilor cu dizabilităţi.

Grădiniţa „Lumea Copiilor” din Târgu-Jiu a fost, ieri, gazda „Tombolei Prieteniei – ediţia de Sărbători”. Obiectele expuse în cadrul acestei tombole au fost confecţionate de către copiii înscrişi la Centrul de Recuperare şi Reabilitare al Fundaţiei S.O.S. Copiii Gorjului şi cadrele didactice care-şi desfăşoară activitatea în fundaţie.

De altfel, Fundaţia S.O.S. Copiii Gorjului a fost iniţiator şi partener în această acţiune.

Preţul a costat 5 lei, iar la tombolă au fost expuse în jur de 150 de obiecte. Fondurile obţinute au fost donate copiilor cu dizabilităţi care frecventează programele de recuperare şi reabilitare.

„Tombola prieteniei” a dat startul serbărilor la grădiniţă

„Tombola Prieteniei – ediţia de Sărbători” a dat startul serbărilor de iarnă la Grădiniţa „Lumea Copiilor”. Andriana Ţăpurin, profesor în cadrul Fundaţiei S.O.S. Copiii Gorjului a declarat: „Tombola s-a desfăşurat la Căminul 6 sau Grădiniţa „Lumea Copiilor”, după noua denumire, acolo ţinându-se şi prima serbare de Sărbători a preşcolarilor. Fiind multe grupe la grădiniţă, sunt organizate mai multe serbări în mai multe zile, iar aceasta a fost prima”. Astfel, micuţii şi părinţii lor, care au venit să asiste la serbare, au avut posibilitatea de a câştiga un obiect, cumpărând un bilet ce a costat numai 5 lei, dar aducând în acest mod, o rază de bucurie pe chipul unui copil cu dizabilităţi. De altfel, aşa cum am mai spus, toţi banii rezultaţi din tombolă sunt cheltuiţi în beneficul copiilor cu dizabilităţi care frecventează programele de reabilitare şi recuperare ale Centrului de Recuperare şi Reabilitare al Fundaţiei S.O.S. Copiii Gorjului.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here