Toate pânzele sus! Supărat că nu i-a ieșit pasența la DP Motru, Jianu o dă pe panică

2950

Nu e panică, man! Și totuși, în mintea unora este…

După ce Gorjeanul a relatat, astăzi, despre ședința de CA făcută de liberali în curtea Direcției Publice Motru, Gigel Jianu, președintele PNL Motru, supărat că colegii săi nu au fost lăsați să intre în instituție, pe motiv de ,,focar Covid”, a sunat astăzi la DSP Gorj inventând o panică inexistentă în oraș.

DSP Gorj: Nu e focar!

Jianu a întrebat la DSP dacă sunt cazuri de Covid în DP Motru, și i s-a răspuns că nu este un focar, doar soțul unei salariate are coronavirus, iar o parte dintre cei care au intrat în contact cu soția în cauză și-au luat concediu pentru a se autoizola la domiciliu.

Liberalul Jianu a dat-o însă pe informații false, care ar crea panică în comunitate, uitând însă că la DP Motru au fost numeroase cazuri de salariați cu Covid, anul trecut, dar atunci, deși era primar, a ignorat total acest lucru.

Ce nu știe Jianu, dar îi arătăm noi, este că încercare de intrare prin forța în sediul Direcției a fost, astăzi, sub orice critică. La fața locului au ajuns, de altfel, polițiști de la Poliția Motru și de la Poliția Locală, una dintre salariate fiind făcută să plângă, după ce a fost supusă la presiuni din partea liberalilor care vroiau, în lipsa directorului aflat în concediu, să pună stăpânire pe instituție. 

Disperarea celor care se vad deja pe funcții este extremă, și ne lasă fără cuvinte, ca și opoziția făcută de salariații direcției de a le opri respectivilor accesul în Direcția Publică, conștienți că doar așa își pot salva locurile de muncă.

În mod șocant, liberalii conduși de Dan Matei au organizat totuși ședință CA, în curtea unității, chiar daca erau conștienți că numirea lor nu era încă legală. Nu s-au mulțumit cu asta, și se vehiculează că, pe motiv că nu e este focar Covid în DP Motru, intenționează să intre mâine, cu forța, în sediul Direcției Publice, pentru a pune mâna pe scaunul de Director, pe cele de membri în CA și pe cele de cenzori.

CL Motru a luat însă astăzi la cunoștință, în ședință ordinară, incidentul de la DP Motru, având astfel posibilitatea să acționeze în instanță deciziile luate abuziv de acest organism care s-a autonumit, ilegal, la sediul de partid. Poate înțeleg și cei din conducerea PNL că ceea ce se întâmplă la PNL Motru sfidează nu numai legea ci și bunul simț, lucrătorii unității și chiar simplii cetățeni fiind revoltați de acest comportament afișat de persoane care au senzația că sunt la Putere și fac doar ce vor.

 

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here