TIR blocat în Gorj din cauza şoferului

323

Prefectul judeţului, Claudiu Teodorescu, este în contact permanent cu primarii şi cu responsabilii din cadrul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă pentru a fi la curent cu problemele care pot avea loc datorită zăpezii.

De altfel, o singură problemă a fost semnalată în dimineaţa zilei de miercuri, când un tir s-a blocat pe drumul dintre Bujorăscu şi dealul de la Ciupercenii de Olteţ, nu din cauza zăpezii, ci din cauza neatenţiei şoferului care conducea maşina în cauză. “Am luat legătura cu primarii din judeţ până în momentul de faţă nu avem nicio problemă. Colegii de la Drumurile Naţionale şi de la Drumurile Judeţene au fost în teren, au avut în atenţie Dealul Bujorăscu şi Dealul de la Ciupercenii de Olteţ. Aici, la un moment dat, un tir se blocase dar asta a fost în primul rând datorat şoferului. De asemenea, pe zona Drumul Naţional de la Târgu-Jiu la Baia de Aramă am avut în atenţie deosebită zona Peştişani, Tismana, zona de serpentine de deal”, a spus Claudiu Teodorescu, prefectul judeţului Gorj.
Teodorescu, a discutat şi cu cei din conducerea CEO pentru a asigura în această perioadă buna desfăşurare a activităţii miniere, accesul către zonele de lucru, către localităţile de unde provin persoanele care lucrează în acest segment.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here