Tinerii Sociali Democraţi au sărbătorit ziua de Dragobete

626

Sărbătoarea Dragobetelui a fost marcată în localităţile Târgu Jiu, Novaci, Turceni şi Motru, luni 24 Februarie 2014, de membrii organizaţiilor TSD Targu Jiu, TSD Novaci, TSD Turceni şi TSD Motru, LSSD şi TSD Gorj cărora li s-au alăturat preşedintele, secretarul executiv – Mihai Gherghe şi consilieri ai Partidului Social Democrat.

»La Târgu-Jiu, Tinerii Sociali Democraţi din Târgu Jiu au organizat începând cu orele 16.30 un stand, în Parcul Central lângă Fântâna Arteziană, pentru persoanele şi cuplurile prezente care indiferent de vârstă s-au fotografiat cu cei dragi având alături o inimă pe care era scris sloganul TSD Târgu Jiu “Te Sărut de Dragobete”. Tot în această atmosferă inedită Tinerii Sociali Democraţi au împărţit baloane în formă de inimioară şi au acordat diplome pentru persoanele şi cuplurile care s-au aflat în acel moment în Parcul Central făcând cunoscut mesajul sărbătorii “De Dragobete iubeşte romaneşte!”. La această acţiune desfăşurată de câţiva ani sub sloganul “Te Sărut de Dragobete” şi-a făcut prezenţa şi personajul Dragobetele, îmbrăcat în straie populare romăneşti, protectorul iubirii şi tuturor celor care se consideră îndrăgostiţi.
motru“Dragobetele este o sărbătoare a iubirii şi renaşterii naturii unică în lume, mai încărcată de semnificaţii decât mai cunoscuta Valentine’s Day, şi prin această iniţiativă a Tineretului Social Democrat am dorit să aducem în prim-plan promovarea adevăratelor valori şi tradiţii din cultura românească De Dragobete iubeşte româneşte!”, a declarat Constantin ŞTEFAN, Preşedinte TSD Târgu Jiu. “Prin organizarea acestor manifestări, TSD Gorj a dovedit încă o dată că este o organizaţie care se implică foarte mult în viaţa colectivităţilor locale şi care sprijină evenimentele autentic românești, iar eu doresc să mulţumesc pentru implicare colegilor mei din Târgu-Jiu, Novaci, Turceni şi Motru”, a fost mesajul preşedintelui TSD Gorj, Claudiu Manta. “Este foarte important să sprijinim tradiţiile înainte de alte sărbători importante. România are specificul ei care aduce un surplus de valoare culturală Uniunii Europene. Dragobetele reprezintă una dintre tradiţiile româneşti nealterate de trecerea vremurilor, astfel promovarea şi sprijinirea acestei tradiţii fiind cu atât mai necesară”, a declarat Aurel POPESCU, Preşedinte PSD Târgu Jiu.
M.P.

5 COMENTARII

 1. bravo tineri ma bucur ca provati traditiile….foarte frumoasa actiune a tinerilor din Targu Jiu. Presedintele organizatiei Stefan mai are de invatat in politica, dar in felul asta cum organizeaza actiunile va ajunge un reper de luat in seama in PSD a fost promovat de Radu, Vacaru…si multi alti grei. Tinerii ies in strada cu actiuni, nu au stres….ajutatii ei vor fii viitorii greii politicieni PSD-isti

 2. raspuns la comentariu scris de @ miner!!!
  Bai tati eu il cunosc de la batranii lui..nu stiu daca tu?
  D-l Aurel Popescu cooptati-l in echipa dvs. pentru locale, ca sa ai cu cine iesi la lupta… Junioru’ face treaba si este bataios (cea facut la parlamentare, a venit la mine la usa sa votez USL-ul), curaj mare pe el, il cunosc pe taicasu si pe socrusu oameni de toata isprava in minerit….dar aveti grija ca daca nu sunteti serios, va intoarce spatele, e tanar, nu are ce pierde….
  Manta ai cam palit in teritoriu – aparusi in Exclusiv- iti dadura numai tie declaratia….pune mana pe treaba….ia exemplu…Junioru se angajeaza in actiuni…matale??
  Dar ce face TNL-ul intre timp??…..aaa… critica, provoaca cearta in presa cu Paraschiv pe facebook – exact BASIST coclit….ati rupt USL-ul rusine… alti au luptat sa fie votat…

 3. ba ia nu ii mai laudati atata ca li se urca la cap tinerilor, recunosc ca s-au remarcat in Targu Jiu foarte mult. Manta iese mai mult la TV…face si el ce poate. Stefan simte mai bine politica la nivel de strada, mare curaj pe el cea facut la parlamentare, face echipa buna cu seniorii… – din ce vad eu Targu Jiu are echipa valoroasa…vai de fundul PNL au rupt USL si voturile a milioane de oamnei, cu PSD-ul s-au facut mai cunoscuti…dar revin la procentele lor….

 4. Intr-adevar tsd targu-jiu se implica si asta cred ca e un lucru bun, pentru care merita felicitati.
  In ceea ce priveste activitatea organizatiei judetene, nu cred ca poate fi judecata obiectiv decat de catre cineva care stie cu adevarat ce face TSD Gorj. Din pacate sunt multe actiuni care sunt facute de TSD Gorj si nu sunt intotdeauna popularizate in presa ( spre exemplu actiuni de dragobete s-au facut si la Motru, Turceni si Novaci si asta este meritul organizatiei judetene). E usor sa arunci cu noroi in activitatea unor oameni daca nu-i cunosti.
  Imi place sa cred faptul ca acest comentariu este postat de cineva din exterior, si nu de cineva din tsd care are ceva de impartit cu Claudiu Manta.

  • Emil Racoceanu…tu bati campi….asta daca nu esti tu cumva din TSD Gorj. Este meritul organizatiilor din teritoriu care au facut actiunile respective. Tsd Gorj este format din aceste organizatii, deci fara ele nu s-ar face nimic… forta PSD si TSD sunt organizatiile din teritoriu
   Toate actiunile organizatiilor din judet au fost popularizate in presa (intr-un singur comunicat) ….citeste comunicatele de presa bai Emileeeee…..si vezi si mataluta ca peste tot apare si TSD Gorj si LSSD…..deci revin: nu Gorj-ul face actiunile ci organizatiile din teritoriu care se zbat si cheltuie si mobilizeaza oameni.
   TSD Gorj nu este o organizatie separata ci le include pe toate….Emileeee…..
   UNA PESTE ALTA am muncit pt. USL sa il fac pe dian senator si pe multi altii consilieri si ei ne scuipa acum…Lumea nu o sa mai voteze PNL , eu cand o sa fac campanie pt. alegeri am sa le povestesc mai mult la oameni ce jigodii, tradatori si nepasatori au fost pnl-isti.
   Ei nici macar nu au mers in campanie la parlamentare le-am facut-o noi.
   Revenind: Citind comentariul tau Emilee….(ce imi plac glumele tele…ha ha..) pot sa spun ca urmaresti sa ridici in slavi pe……pe cine….ghici ghicitoare. Cum actiunile din Motru, Novaci si Turceni este meritul TSD Gorj? ia zi matale ca te pricepi: la Targu Jiu al cui este meritul..a…a.? ca nu iti exprimasi opinia….besi ca te umflasi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here