Tinerii şi autorităţile din Gorj s-au luat la cros

351

Sute de elevi şi angajaţi din administraţia locală s-au întrecut miercuri dimineaţă la “Crosul Tineretului”, organizat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Gorj. Printre participanţi s-au numărat şi aleşi ai judeţului şi ai municipiului, care deşi nu au râvnit la premiile puse la bătaie la cros au alergat pentru sănătate.

Picture 3388Startul competiţiei s-a dat ieri dimineaţă, competitorii având de parcurs următorul traseu: s-a plecat din Piaţa Revoluţiei către partea de sud a zonei centrale, sosirea fiind tot în piaţa din faţa clădirii Palatului Administrativ, care adăposteşte Prefectura şi Consiliul Judeţean Gorj. Dacă tinerii au alergat cât de tare au putut pentru a se clasa pe primele locuri, autorităţile au parcurs traseul într-un ritm mai lent, rămânând ultimii în competiţie.
Picture 3389Prefectul judeţului, Alin Văcaru, subprefectul Virgil Drăguşin, viceprimarul Aurel Popescu şi Iulia Vână, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu, Romeo Chiriac directorul AJOFM Gorj au felicitat câştigătorii şi le-au transmis tuturor copiilor să facă mult sport, pentru că mişcarea înseamnă sănătate. “Îi rog pe toţi tinerii să facă sport şi să uite măcar o oră pe zi de calculator. Mişcarea este esenţială în viaţă”, a spus Ciprian Florescu. Totodată, Aurel Popescu, vicele, a menţionat: “Este o plăcere să facem mişcare. Mă bucur întotdeauna când se organizează astfel de acţiuni sportive. Nu pot decât să îi felicit pe organizatori şi să îi rog să organizeze cât mai des acest gen de acţiuni. Vreau să îi felicit pe sportivii care au alergat şi să îi asigur de tot sprijinul nostru la activităţile sportive la care vor participa”.

Picture 3403Medalii pentru primele locuri
Cei mai buni sportivi au fost şi premiaţi cu medalii de către organizatorul principal, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Gorj. Horațiu Gorun, directorul instituţiei a declarat că acţiunea a strâns un număr impresionant de participanţi. “A fost o competiţie extraordinară. Am reuşit să strângem un număr impresionat de participanţi la Crosul Tineretului. Le mulţumesc colegilor din administraţia publică care au fost alături de tineri. Sportul este o modalitate foarte utilă de a petrece timpul liber, dar mai ales sănătoasă”, a declarat Horaţiu Gorun.
Picture 3413“Crosul Tineretului” este o competiţie organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului, în parteneriat cu Direcţia pentru Sport şi Tineret, Federaţia Română de Atletism şi se desfăşoară simultan în cele mai importante oraşe din ţară.
Andrada Bărăitaru

Picture 3420

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here