Tinerii pesedişti au sărbătorit şi 2 Mai

197

image-2009-05-1-5654867-56-manifestatia-psd-1-mai-2009După ce au participat la mitingul de 1 Mai din Piaţa Prefecturii, membrii TSD Gorj au sărbătorit, pe 2 mai, şi Ziua Internaţională a Tineretului.

Sărbătoarea a fost astfel marcată la nivel judeţean prin ample acţiuni organizate de Partidul Social-Democrat.
Peste 100 de tineri au participat duminică la o întâlnire organizată la Bucureşti, cu preşedintele partidului Victor Ponta, ocazie cu care au beneficiat şi de vizitarea unei părţi a Palatului Parlamentului. Dintre aceştia, 33 sunt membrii noi, intraţi în structurile partidului prin acţiunea de înscriere on-line. În aceeaşi zi însă, la Motru, în jur de 100 de tineri social-democraţi au participat la o acţiune de ecologizare a văii râului Motru, acţiune care a însemnat colectarea a peste 30 de saci cu resturi menajere, reciclabile şi biodegradabile.
Ziua Tineretului, la Scoarţa
Cele mai importante acţiuni ale TSD Gorj s-a organizat însă Scoarţa. Aici, organizaţia teritorială a PSD, în colaborare cu TSD Gorj, au organizat un campionat de fotbal la care au participat echipele satelor componente: Budieni, Bobu, Scoarţa, Copăcioasa, Pişteşti, precum şi o echipă reprezentativă a TSD Gorj. Acţiunea s-a bucurat de prezenţa a peste 350 de persoane, care au avut parte de o competiţie de la care n-au lipsit diplomele, medaliile şi premiile. Acestea au constat în cinci seturi de echipament sportiv, oferite de Pompiliu Popete, fiu al satului Budieni. Acţiunea a fost urmată de Adunarea Generală a organizaţiei PSD Scoarţa, la care au participat aproximativ 150 de persoane. Spre sfârşitul zilei, locuitorii comunei s-au putut delecta cu un program de muzică şi dansuri ţigăneşti, dar mai ales cu muzică populară românească.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here