Ţigări şi legume, confiscate de la şoferi

355
foto legume si fructe (1)Poliţiştii bumbeşteni au avut parte de o captură bogată ieri, în urma unor controale în trafic. Aceştia au confiscat aproape o mie de pachete de ţigări şi circa o jumătate de tonă de legume pentru care transportatorii nu deţineau acte.

Ieri dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au derulat o acţiune de verificare a legalităţii transporturilor de mărfuri. Astfel, 938 pachete de ţigări şi aproximativ 500 kilograme legume au fost confiscate. Ţigările erau transportate de Cosmin H., de 23 ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara. Bărbatul nu avea documente de provenienţă pentru respectivele produse. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1 500 lei. De asemenea, marfa a fost confiscată.
În timpul respectivei acţiuni de control a fost depistat şi D.A., de 38 ani, din Petrila, judeţul Hunedoara, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 520 kg legume. Hunedoreanul dorea să vândă marfa pentru care nu deţinea documente de provenienţă, pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu. Şi acesta s-a ales cu amendă în valoare de o mie de lei şi a rămas, de asemenea, fără legume, care au fost confiscate.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here