Tichete de tombolă pentru electrocasnice vechi

732

Campania „Gorjul reciclează” a demarat pe 2 mai și va continua săptămâna viitoare după următorul program: luni, 9 mai – Schela și Bumbești-Jiu; marți – Mușetești și Crasna; miercuri – Novaci; joi – Baia de Fier și vineri – Polovragi

Electrocasnicele vechi vor fi ridicate direct de la casele oamenilor.  În schimbul lor, gorjenii vor primi tichete la o tombolă cu premii.

„Cei care locuiesc în aceste localități se pot înscrie la următoarele numere de telefon: 0800 444 800, din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, 0752 568 092 sau 0523 216 132, pentru a programa colectarea directă de la domiciliu.

Totodată, cei care nu se vor programa la numerele de telefon puse la dispoziție, vor putea urmări mașina de colectare ce va circula prin localitatea lor și vor putea preda electrocasnicele și în acest mod”, a anunțat Luis Popa, directorul Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj.

Campania durează până pe data de 2 iulie.

Gorjenii vor avea posibilitatea să câștige unul dintre următoarele premii: fier de calcat (50 de premii), toaster (50 de premii), trimmer (50 de premii) sau cuptoare cu microunde (zece premii).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here