Tiberiu Tătaru, singurul candidat pentru postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie

320

Consiliul de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” cu sediul în comuna Runcu, judeţul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager persoană fizică. Înscrierile s-au finalizat pe data de 03.03.2014, un singur candidat depunându-şi dosarul. Este vorba despre actualul manager, Tiberiu Tătaru. Astăzi se face selecţia dosarului. Concursul va avea loc la sediul unităţii la datele de 10.03.2014, ora 10:00 – testul grilă – şi 14.03.2014 , ora 10:00 – susţinerea Proiectului de management.

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu este condus, din iunie 2009, de Tiberiu Tătaru. De profesie kinetoterapeut, Tătaru s-a dovedit a fi şi un excelent manager, de-a lungul anilor el rezolvând problemele majore cu care se confrunta unitatea. La concursul anterior pentru postul de manager al spitalului, Tiberiu Tătaru a obţinut nota 9.95. Experienţa acumulată în toată această perioadă şi calităţile sale manageriale, care se reflectă perfect în evoluţia pe care a cunoscut-o spitalul în ultimii ani, îl recomandă din plin pentru a participa la concursul organizat acum pentru ocuparea postului de manager persoană fizică. De altfel, Tătaru este singurul care şi-a depus dosarul de concurs. „Avem un singur candidat. Este chiar actualul manager, Tiberiu Tătaru”, menţionează Ion Măruţă, şeful Biroului Resurse Umane al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Selecţia dosarului are loc astăzi. „Pe data de 5 martie este selecţia dosarului, iar pe  10.03.2014, ora 10:00  se va da testul grilă; pe 14.03.2014, ora 10:00 – susţinerea Proiectului de management”, a confirmat şeful Biroului Resurse Umane al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Rezultatele finale ale concursului vor fi comunicate în data de 25 martie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here