Tiberiu Tătaru s-a apucat de tenis de masă și a ajuns campion județean

1074

Tiberiu Tătaru, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu, actual șef al Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, centru aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, s-a apucat de sport și a reușit să obțină deja patru cupe la competiții naționale. Tătaru a fost desemnat campion județean pe 2018, la tenis de masă pentru amatori.

Tiberiu Tătaru a revenit, în luna februarie a acestui an, la o pasiune din copilărie: tenis de masă, canalizându-șienergia către această ramură sportivă menită să stimuleze atât fizicul, cât și psihicul. La doar o lună după începerea antrenamentelor, Tătaru a participat la prima competiție națională. De atunci, până în prezent, a reușit să câștige patru cupe, fiind desemnat campion județean pe 2018. “Tenisul de masă este o veche pasiune pentru mine  de când jucam pe mese improvizate de tatăl meu cu colegii de şcoală în curtea casei. Din februarie, anul acesta, am redescoperit această pasiune şi o folosesc cât pot de des, la finalul zilelor de muncă sau în wekend-uri,  atât ca mod de relaxare cât şi pentru valenţele pe care le are exerciţiul fizic. Pasiune, perseverenţă şi dorinţa de perfecţionare continuă mi-a permis să îmi depăşesc în această perioadă partenerii de întrecere. A fost un an extraordinar pentru mine; acum am câştigat eu, dar data viitoare orice coleg poate obţine titlul. Ca în sport!”, mărturisește Tiberiu Tătaru.
În circuitul de tenis de masă AmaTur, Tătaru a biat un loc II la turneul de la Topoloveni, locul II la Târgu-Jiu și locul III la turneul de la Curtea de Argeș, ambele competiții derulate în acest an, la categoria ”Începători”. Urmează să participe la noi competiții, pe 17 noiembrie fiind prezent la Oradea, iar pe 24 noiembrie la Teiuș.
Tiberiu Tătaru spune că este hotărât să continue toată viața această pasiune, care contribuie și la menținerea unei stări de sănătate pe măsură.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here