The Level Pub & Grill, Unitatea de alimentaţie publică etalon din Rânca îşi aşteaptă clienţii

714

Într-o perioadă în care tot mai mulţi proprietari pe pensiuni şi cabane din Rânca se plângeau că sunt în pragul falimentului, un investitor din Capitală a ales să-şi ridice un restaurant şi un pub la intrarea în staţiune. De la o idee la faptul împlinit a urmat o muncă susţinută, s-au depus eforturi mari, dar rezultatul este unul de excepţie. În acest sfârşit de săptămână îşi deschide porţile The Level Pub & Grill, cel mai mare şi cel mai frumos restaurant din Rânca.

The Level Pub & Grill este situat la intrare în staţiunea Rânca, dinspre oraşul Novaci, la aproximativ 150 de metri pe partea stângă. Studiind în ultimii cinci ani dezvoltarea fulminantă a staţiunii Rânca, proprietarii The Level au 2constatat faptul că este imperios necesar să se creeze o unitate de alimentaţie publică, care să coincidă cu cerinţele clienţilor. În acest sens, a fost creat The Level Pub & Grill, locaţie care corespunde standardelor impuse de legislaţia în vigoare. Cel mai important aspect îl constituie ambianţa interioară a spaţiilor şi, desigur, amplasamentul în zonă. Cu o capacitate de 100 locuri în restaurant, 120 în pub şi 100 pe terasă, The Level Pub & Grill este, practic, cea mai mare şi cea mai frumoasă unitate de alimentaţie publică din Rânca.

Locul ideal pentru turişti
Pentru că Transalpina este tranzitată de un număr impresionat de turişti atraşi de frumuseţea locului, dar şi pentru că iarna staţiunea Rânca este luată cu asalt de iubitorii sporturilor de sezon, The Level Pub & Grill este locul ideal 5unde toate aceste persoane pot servi preparate gustoase pregătite de bucătari iscusiţi şi îşi pot stinge setea cu băuturi alcoolice şi nonalcoolice, dar şi cu cocktail-uri inedite servite la înălţime.
Din acest sfârşit de săptămână, cei care doresc să se convingă de calitatea serviciilor excepţionale oferite de The Level Pub & Grill Rânca sunt aşteptaţi să-i treacă pragul.

Super ofertă de Revelion
Cumpăna dintre ani este un moment deosebit de important pentru toată lumea. La fel de important este şi modul în care se păşeşte în Noul An. Tocmai de aceea, The Level Pub & Grill Rânca vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o ofertă excepţională. Astfel, cu doar 250 de lei, o persoană beneficiază de: Gustare – Prosciutto melone; tartină de somon fume cu sos remulade; piftie de curcan; frigăruie cu mozzarella, roşii Cherry şi mentă; doboş Fantesia; ruladă de caşcaval cu pastă de brânză şi fructe; carpaccio de vită cu rucola şi parmezan; tartină cu icre de somon; babic sau ghiuden; Peşte – duet de somon şi şalău cu buchetieră de legume; Ruladă din piept de curcan cu brânză Camembert, 7sos gorgonzola şi risotto; Fel principal – antricot de vită la cuptor cu ierburi aromate, sparanghel şi cartofi copţi; Tortul anului 2015; Şampanie la miezul nopţii; Fructe, alune, covrigei. În acelaşi preţ intră şi un pachet de băuturi open bar: Whisky J&B, Jack Daniel`s, Grants, Martini, Gin, Vodka Absolut, Finlandia; Vin alb, roşu şi roze – gama 8Recaş; apă minerală, apă plată, Coca Cola, Fanta, suc de portocale şi cafea.
Fiind ceas de sărbătoare, Revelionul la The Level Pub & Grill Rânca va avea inclus şi un program artistic cu muzica Live şi DJ.
9Informaţii suplimentare privind The Level Pub & Grill Rânca sunt disponibile şi pe pagina de internet a unităţii: www.thelevel.ro, dar şi pe reţeaua de socializare facebook.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here