Teste la Sibiu pentru baschetbalistele de la CSM

604

Junioarele de la CSM Târgu Jiu au disputat mai multe partide de verificare la finalul săptămânii trecute. Grupele U13 şi U18 s-au deplasat la Sibiu pentru a pregăti mai bine debutul sezonului oficial de baschet. Grupa U13, pregătită de Laurenţiu Răuţ, a susținut două jocuri amicale în compania grupei similare a clubului CSS Sibiu. Gorjencele s-au impus în ambele întâlniri. În prima confruntare, junioarele Grupei U13 au trecut fără probleme de CSS Sibiu, scor 66-15, iar oaspetele au avut câștig de cauză şi în a doua partidă, 53-42. ,,Mă bucur că am disputat aceste două meciuri amicale contra celor de la CSS Sibiu. Au fost două meciuri de verificare în care am vrut să văd care este nivelul echipei U13 înaintea începerii campionatului. Fetele au făcut două jocuri foarte bune, iar eu sunt mulțumit de evoluția lor, dar mai ales am vrut de la aceste meciuri să văd care este nivelului echipei în acest moment. Consider că suntem pe un drum bun și că avem o echipă de perspectivă”, a declarat experimentatul antrenor pentru site-ul oficial al clubului nostru.
LOT CSM Târgu Jiu baschet feminin U13: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Sara Canavea, Iulia Bîtoancă, Carla Deaconu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Mălina Popescu, Carla Sburlea, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Ştefania Guriţă. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.
Echipa de baschet feminin U18 a jucat în compania Grupelor U18 şi U16 ale CSS Sibiu. Trupa condusă de Toma Popescu a înregistrat un succes şi un eşec. Formaţia mai mare a Sibiului s-a impus în primul joc cu 87-73. În ceea de a doua confruntare, baschetbalistele de la CSM Târgu Jiu au trecut fără probleme de formaţia gazdă, scor 88-53.
„A fost un turneu binevenit pentru echipa noastră, pentru a definitiva pregătirea începutului de campionat. În cele două meciuri am rulat tot lotul avut la dispoziție, pentru a da minute tuturor jucătoarelor. Turneul s-a dovedit extrem de util pentru omogenizarea lotului”, a concluzionat Toma Popescu.
LOT CSM Târgu Jiu U18 baschet feminin: Ştefania Ardereanu, Casiana Spineanu, Teodora Ţîrcă, Ada Moescu, Ştefania Buju, Bianca Nica, Carla Surcel, Daria Berca, Miruna Rădescu, Ana Encescu, Giulia Lungescu, Ştefania Ghimbăşan. Antrenor: Toma Popescu. Kinetoterapeut: Patrick Toma.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here