Testare gratuită a aluniţelor, la Târgu-Jiu

849

Campania de testare gratuită a aluniţelor se desfăşoară şi în acest an, în perioada 1 iunie – 15 iulie 2018. La nivelul municipiului nostru, astfel de testări efectuează medicii dermatologi Oana Corobea şi Oana Enache.

Gorjenii, care doresc să se bucure de o verificare gratuită a aluniţelor, au posibilitatea să se programeze la numărul de telefon 0763116846, putând opta pentru un consult la dr. Oana Corobea, pe 25 iunie, ora 09.00-10.00, şi 2 iulie, ora 09.00-10.00, sau la dr. Oana Enache, pe data de 6 iulie ora 18.00-19.00.
Programările se fac doar telefonic, cu 48 de ore înainte de data programării, în limita locurilor disponibile. Datele vor fi colectate de la pacienţi de către persoana împuternicită [operator call-center / medic dermatolog, după caz] şi sunt folosite doar pentru efectuarea programării pentru o consultaţie dermatologică gratuită, confirmarea acesteia şi vor fi transmise medicului la care pacientul doreşte să efectueze consultaţia. Aceste date sunt: nume, prenume, număr de telefon, data consultaţiei şi medicul la care se va programa.
Întrucât 90% dintre cazurile de cancer depistate la timp sunt vindecabile, iniţiatorii campaniei Zilele Protecției Solare şi-au propus să crească gradul de conștientizare al românilor privind riscurile unei expuneri neprotejate la soare și să creeze un obicei din folosirea regulată a produselor de fotoprotecție. De asemenea, aceştia sfătuiesc populația să consulte un medic dermatolog cel puțin o dată pe an.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here