Termocentrala Rovinari pornește al treilea grup! „Până când vă mai bateți joc?”

2393
Viceliderul de la sindicatul Energia Rovinari, Manu Tomescu, anunță că cel de-al treilea grup își reia funcționarea.
„Termocentrala Rovinari, NAVA AMIRAL a Complexului Energetic Oltenia, pornește iarăși cel de-al treilea grup, funcționând ca de obicei la capacitate maximă pentru a putea susține compania și Sistemul Energetic Național!
Cu o medie de vârstă ce depășește 51 de ani, cu instalații învechite și cu o lipsă acută de personal în atelierele de reparații și exploatare, energeticienii din Sucursala Energetică Rovinari fac eforturi uriașe pentru ca NAVA AMIRAL a C.E.Oltenia să țină steagul sus în aceste vremuri grele!
Cu toate acestea Guvernul României ține blocată legea ADOPTATĂ cu o majoritate covârșitoare în Parlamentul României, PROMULGATĂ de Președintele României și PUBLICATĂ în Monitorul Oficial, legea 197/2021, lege care recunoaște activitatea în CONDIȚII SPECIALE pe care și-au desfășurat-o și-o desfășoară în continuare acești EROI ai Sistemului Energetic Național!
Până când aveți de gând să vă mai bateți joc de acești EROI, domnilor guvernanți !? PÂNĂ CÂND !?”
Mesajul lui Manu Tomescu vine în timp ce Ursula von der Leyen – aflat[ la noi ]n ‘ar[ pentru analizarea PNRR – ține un discurs în care mulțumește României pentru deschiderea față de implementarea Green Deal și a energiei „verzi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here