Termenul de înscriere pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar pentru educaţie timpurie şi învăţământ primar, prelungit

244

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj a anunţat, ieri, că perioada de depunere a dosarelor pentru ocuparea funcţiilor vacante de inspector şcolar pentru învăţământul primar şi inspector şcolar educaţie timpurie s-a prelungit până la data de 15 mai 2015. Înscrierile se fac, zilnic, în intervalul orar 09:00-14:00, la secretariatul IŞJ Gorj.

Decizia de prelungire a perioadei de depunere a dosarelor pentru funcţiile de inspector şcolar pentru învăţământul primar şi inspector şcolar educaţie timpurie s-a luat ca urmare a OMECS nr. 3802/11.05.2015 privind modificarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar din inspectoratele şcolare. În ordinul respectiv se prevede că “pentru funcţia de inspector şcolar pentru învăţământul preşcolar, respectiv pentru cea de inspector şcolar pentru învăţământul primar, candidatul trebuie să fie absolvent cu diplomă de licenţă cel puţin al ciclului I de studii universitare, să fie încadrat sau să fi fost încadrat pe un post de educatoare/învăţător/institutor/profesor pentru învăţământul preşcolar/profesor pentru învăţământul primar, să îndeplinească condiţiile prevăzute la alin. (1) lit. b)-f) şi condiţiile necesare pentru ocuparea funcţiei didactice de profesor pentru învăţământ preşcolar, respectiv profesor pentru învăţământul primar, în conformitate cu prevederile alin. (1) lit. d), din OMECTS nr. 5558/07.10.2011, respectiv art. 248, alin. (1) lit. e) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare”.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here