Termeni de concurs, pentru şefia Centrului de Cultură „Constantin Brâncuşi”

134

Consilierii locali au aprobat, în cadrul şedinţei din data de 24 septembrie, regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management pentru Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”. S-au stabilit membrii comisiei de concurs, dar şi calendarul concursului şi restul datelor.

Concursul de proiecte de management pentru Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, aflat în subordinea Consiliului Local Târgu-Jiu, se organizează în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură. Astfel, concursul se desfăşoară conform următorului program: 15 octombrie – aducerea la cunoştinţă a condiţiilor de participare la concurs, caietului de obiective, bibliografiei, a datelor de depunere a mapelor de concurs, a proiectelor de management şi desfăşurarea etapelor concursului; 15 noiembrie 2012, ora 16:00, este data limită pentru depunerea proiectelor de management, şi a mapelor de concurs de către candidaţi; în perioada 6-16 noiembrie se desfăşoară analiza proiectelor de management – prima etapă, etapa a doua urmând a se desfăşura pe data de 19 noiembrie, când are loc susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului.

S-au ales membri comisiei de concurs
Din comisia de concurs pentru proiectele de management fac parte consilierii locali Nicolae Mergea şi Traian Pătrăşcoiu, dar şi trei specialişti. În componenţa comisiei de soluţionare a contestaţiilor depuse de candidaţi întră Liliana Luca şi patru specialişti.
Perioada de management pentru Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” este de trei ani, începând cu data de 1 noiembrie 2012. Centrul „Constantin Brâncuşi” funcţionează în subordinea Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu ca aşezământ cultural de drept public cu personalitate juridică, înfiinţată în conformitate cu prevederile O.U.G. 118/2006, cu modificările şi completările ulterioare, care desfăşoară activităţi în domeniul cultural, de informare şi de educaţie permanentă, reprezentând servicii culturale de utilitate publică, cu rol în asigurarea coeziunii sociale şi accesul la informaţie.
Finanţarea Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” se realizează din subvenţii acordate de la bugetul local al Municipiului Târgu Jiu şi venituri proprii. Centrul Municipal de Cultură „CONSTANTIN BRÂNCUŞI” iniţiază şi desfăşoară proiecte şi programe culturale, proiecte şi programe de dezvoltare a turismului cultural, concepe şi coordonează calendarul de evenimente publice din municipiul Târgu Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here