Termen limită pentru şcolile din Gorj

424

Au mai rămas 7 zile în care unităţilor de învăţământ din Gorj se mai pot înscrie în competiţia “Școala Zero Waste” Ediţia 2014. Elevii care vor colecta cele mai multe deşeuri reciclabile, pet-uri, plastic, hârtie, carton şi aluminiu vor putea câştiga premii în valoare de 60.000 lei. Este vorba despre tabla interactivă, calculatoare, imprimante, videoproiectoare, biciclete.

Școlile din județul Gorj care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă, un videoproiector, un laptop și o imprimantă multifuncțională oferit de partenerul proiectului, Continental Corporation, se mai pot înscrie până în data de 21 Martie. Detaliile despre procedura de înscriere se găsesc pe www.EcoStuff.ro
“Ne bucurăm că putem sprijini și anul acesta proiectul „Școala Zero Waste”, de această dată la nivel național. Este o inițiativă foarte bună pentru a educa tinerii în legătură cu protecția mediului înconjurator, iar compania noastră susține formarea tinerilor și acțiunile care duc la un mediu viitor curat și sustenabil. Le dorim succes tuturor școlilor care se vor înscrie, dar și elevilor ambițioși în cursa pentru premiile extrem de atractive și folositoare”, a precizat prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive România

Concurs educaţional
„Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a competiției este 22 Aprilie – 30 Mai. Premiile puse în concurs se ridică la peste 60.000 ron. Din 3 martie până în 21 martie toate școlile din România se pot înscrie în Competiția „Școala Zero Waste” Ediţia 2014.
„Dacă anul trecut „Școala Zero Waste” a fost o competiție județeană la care au participat peste 6.300 de elevi din județul Timiș și au fost colectate peste 64 de tone de deșeuri reciclabile, în acest an Ecostuff România a decis să ofere posibilitatea participării tuturor școlilor din țară”, a precizat Radu Rusu, organizatorul concursului.
Introducând competiția în procesul de educație ecologică, Ecostuff România încearcă să aducă motivația participării în special în rândul celor care altfel nu răspund mesajelor de protecție a mediului. Concursul de educație ecologică și colectare selectivă dă posibilitatea elevilor și școlilor din România să concureze pentru câștigarea premiilor puse în concurs și în același timp să contribuie la protejarea naturii și reducerea poluării.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here