Teresa Tina își surprinde cititorii cu apariția unei noi cărți: ,,O mamă singură pe lume”, confesiuni din suflet pentru suflet

1123

Îndrăgită scriitoare, Cristina Boboacă alias Teresa Tina, lansează cartea: ,,O mamă singură pe lume”, în paginile căreia cititorul este invitat să descopere cu sufletul, povestea unei tinere mame, abandonată de soț, dar care supraviețuiește în fața vicisitudinilor viețîi, prin perseverență, putere de sacrificiu, iubire și credință.

Autoarea, un suflet între două continente
Personajul central al romanului este autoarea, o tânăra artista cu rădăcini oltenești, cu o carieră în plină ascensiune, care întâlnește în drumul viețîi sale, un domn originar din China, ce va contribui la dezvoltarea sa pe plan artistic, transformând-o dintr-o copilă derutată, într-o femeie fascinantă prin frumusețe, dar și prin cultură, alături de care va trăi o frumoasă poveste de dragoste.
După șapte ani de iubire pasională, de dăruire totală, bărbatul alege să dispară din viața ei, fără nicio explicație, lăsându-i o rană adâncă în suflet.

Mama devenită simbolul puterii și al credinței
Însărcinată în 9 luni, autoarea dorește să afle adevărul dispariției inexplicabile a partenerului chinez și pleacă în căutarea acestuia la zeci de mii de kilometri, în orașul Tianjin, China.
Deși s-a ancorat într-o lupta cu capcanele trecutului, cu tentația resemnării, tânăra mamă alege să meargă mai departe, descoperind capacități interioare nebănuite de supraviețuire. Destinul este de partea ei și reușește să-l găsească pe bărbatul care i-a oferit dragoste necondiționată, dar și suferință.

De la extazul revederii la agonie
Ajunsă la locuința fostului partener, tânăra bate la ușă, iar bărbatul îi răspunde într-un mod obsesiv: ,,Pe cine căutați doamnă?”. Urmează clipe de dezamăgire cumplită, cine ar putea să reziste la un asemenea șoc?
,,Nu înțelegeam de ce renunțase, cu atâta ușurință, la sentimente, la iubirea noastră! Viața mea fusese confiscată de el, prin acea decizie crudă, unilaterală”, citat din romanul ,,O mamă singură pe lume’’.
Va reuși eroina romanului să supraviețuiască în față încercărilor vieții?
Protagonista volumului alege să rămână o învingătoare și să-și vindece cicatricile sufletului: ,,Oricât de multe greutăți mi-ar aduce în cale viața, voi crede în mine și în voința de a îndrăzni să merg mai departe și în ,,interior”, dar și afară!”. Fiecare pagină din roman descrie cu acuratețe lupta personajului central, autoarea, de a nu ceda în față provocărilor vieții, concentrându-și resursele pe dezvoltarea pe plan profesional, pe vindecarea vechilor răni și împlinirea emoțională și spirituală, conștientizând că doar în acest mod poate să clădească un univers favorabil creșterii și educării fetiței sale.

Cristina Boboacă alias Teresa Tina, o artistă complexă și completă
Artista a devenit cunoscută că și scriitoare prin publicarea romanelor: ,,Din victima în învingător”, ,,Îmi dau voie să mă iubești”, ,,Viață în sensul giratoriu, alături de Alteță Regal și Mitzi”, ,,Confesiunile erotice ale pacienților”, ,,O mamă singură pe lume”, ,,Îngeri printre oameni”, ,,Convertește suferință în iubire”, ,,Felinarul meu divin”.
Romanele sunt un ansamblu de experiențe personale, bucăți de înțelepciune care ghidează cititorul spre o nouă perspectivă asupra abordării situațiilor grele din viață sa, parcurgând un adevărat proces de reîntregire și vindecare a sufletului.
Cărțile scriitoarei Teresa Tina se pot comanda din librăria online Cărturești.
E.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here