Teodora Ciobanu, suspendată din funcţie

281

Şefa Direcţiei Publice de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu, Teodora Ciobanu, a fost suspendată din funcţia de director al instituţiei, urmând ca în locul acesteia să fie numit un interimar, a declarat, joi, primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru. Curtea de Apel Craiova a decis, miercuri, înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile în cazul fostei şefe a DPPS Târgu-Jiu, acuzată de luare de mită, în formă continuată.

“După cele întâmplate, în operativa de dimineaţă am discutat cu directoarea de personal, a primit ca temă să găsească cea mai bună soluţie pentru coordonarea activităţii la această direcţie. Prin fişa postului poate să coordoneze activitatea domnul Bucică, directorul economic, sau să găsim altă soluţie pentru a numi un director interimar. Rămâne ca în această după-amiază să mă întâlnesc cu directoarea de la personal, să vedem cu ce variante vine”, a precizat Florin Cârciumaru.
Magistraţii Curţii de Apel Craiova au admis, miercuri, contestaţia formulată de către şefa DPPS Târgu-Jiu cu privire la măsura de arest preventiv, urmând ca aceasta să fie arestată la domiciliu începând cu data de 27 mai pentru următoarele 30 de zile.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here