Temperaturi scăzute în Gorj, în zilele următoare

159

Meteorologii au avertizat că, de duminică dimineaţă până miercuri dimineaţă, temperaturile vor scădea de la 17-18 grade Celsius la 6-7 grade Celsius numai în zone ale Olteniei, ci în toată ţara. În Gorj, în următoarele două zile va ploua şi va bate vântul, iar la munte şi izolat în vestul, centrul şi nordul ţării va ninge.

Potrivit meteorologilor, în zona Olteniei, pe 30 octombrie, vor fi temperaturi de aproximativ 11 grade ziua şi 1-2 grade noaptea. Ulterior, până pe 2 noiembrie, vremea se va încălzi treptat, iar între 2 şi 8 noiembrie, temperaturile se vor apropia de cele normale pentru început de noiembrie, ajungând la 13 grade ziua şi 4 grade noaptea. Va ploua pe arii mai extinse în perioada 27-29 octombrie, în rest ploile vor fi în general slabe cantitativ şi pe arii restrânse.
La munte, din 28 până în 30 octombrie temperaturile vor scădea cu aproximativ zece grade, ajungând în medie la zero grade ziua şi la minus cinci grade noaptea. Ulterior vremea se va încălzi treptat până pe 2 noiembrie, când temperaturile vor ajunge din nou până la 10 grade, după care vor scădea uşor de la o zi la alta, devenind normale pentru prima decadă din noiembrie. Pe 29 şi 30 noiembrie vor fi precipitaţii, predominant ninsori, pe arii mai extinse, după care vor fi ploi slabe cantitativ şi pe arii restrânse.
Andrada Bărăitaru

Astăzi, vremea la Rânca
În Staţiunea Montană Rânca va fi astăzi ploaie trecătoare. Vântul va bate spre direcţia NNV cu 6 km/h dar va avea şi intensificări de până la 22 km/h. Cantitatea de precipitaţii estimată este de 64 l/m². Indicele uv este 1 (Scăzută). Iar noaptea va fi ploaie ocazională şi burniţă. Vântul va bate spre direcţia NV cu 6 km/h dar va avea şi intensificări de până la 17 km/h. Cantitatea de precipitaţii estimată este de 25 l/m².
Marţi în staţiune va fi răcoare. Vântul va bate spre direcţia W cu 17 km/h. Indicele uv este 1 (Scăzută). Noaptea vor fi temperaturi mai scăzute. Vântul va bate spre direcţia SSV cu 4 km/h dar va avea şi intensificări de până la 14 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here