Temeri pentru panduri: “Va urma un play-out cu probleme”

267

Situaţia de la Pandurii este disecată de mai mulţi oameni apropiaţi echipei de fotbal. Gorjenii par victime sigure în actualul campionat, asta deşi începutul din 2017 a lăsat loc de speranţe. Dacă după meciul cu Iaşi, primarul interimar al municipiului, Aurel Popescu, îi lăuda pe fotbaliştii lui Stoican, acum, fostul “vice” îşi arată îngrijorarea. După 3 runde, Pandurii a acumulat un punct, iar echipa nu arată mare lucru pe teren. “Am văzut meciul Pandurilor, îmi pare rău de rezultatul pe care l-am înregistrat. Sper, îmi doresc, să fie un eşec întâmplător. Îmi doresc să găsească Flavius Stoican formula cea mai bună pentru ca echipa Pandurii să rămână în Liga 1 fără nicio problemă. Va urma, cu siguranţă, un play-out destul de interesant, un play-out cu o grămadă de probleme. Nu este nici pe departe un secret. Este greu să formezi o echipă din mers şi este foarte greu să formezi o echipă atunci când nu dispui de toate pârghiile pe care ţi le doreşti. Eu totuşi cred în Flavius Stoican, şi cred în această echipă până la capăt”, a afirmat Popescu.

Au vândut 17 bilete!
Situaţia extrem de dificilă pe care o traversează echipa se reflectă şi în tribune. Deşi la Severin nu s-a înghesuit lumea când a venit vorba de Pandurii, echipa pare să bată “recorduri” de asistenţă meci de meci. Doar 17 plătitori de bilet s-au încumetat să vină pe arena din Mehedinţi. În comparaţie, meciul de sâmbătă, Craiova-Steaua, a adunat în tribune peste 15.000 de oameni. Din nefericire, gorjenii au fost părăsiţi şi de galerie, şi ţinând cont că echipa joacă în play-out se anunţă cifre similare. Poate când se îndreaptă vremea…
“E regretabil acest lucru, e regretabil că se întâmplă aşa ceva. În ceea ce mă priveşte ştiu că trebuie să fac tot posibilul ca proiectul pentru Stadionul Municipal să se finalizeze cât mai repede şi campionatul 2017/2018 să se poate desfăşura, aici, la Târgu-Jiu. Repet, îmi doresc să rămână echipa în prima ligă, să-i putem susţine, în campionatul viitor, pe stadionul nostru”, a spus Aurel Popescu.

edi iordanescuIordănescu îşi dă cu părerea
O poziţie tranşantă vizavi de situaţia Pandurilor a avut fostul antrenor, Edi Iordănescu. Acesta a sugerat că legile României nu permit potenţialilor investitori să se apropie de sport. Interesant este că, înainte să plece, Iordănescu ar fi adus anumiţi afacerişti interesaţi să preia clubul. Să fie doar zvonuri? “Pandurii este o mostră românească de cum poți distruge o echipă în timp record. În loc să facă cinste României în Europa, e la un pas de dispariție. Bine că s-a construit însă un stadion nou. Tipic românesc. Susținem sus și tare că politicul nu are ce căuta în fotbal, însă în ce fel stimulăm privatul să se implice în sport. Sportul românesc merge spre dezastru. Copiii României vor face sport doar pe internet în viitorul apropiat”, a fost reacția lui Edi pe pagina sa de Facebook.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here