Televizoare cu fisă, ultima fiţă pentru bolnavii de la Dobriţa

113

televizorSpitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu (Spitalul Dobriţa) va avea în fiecare salon câte un televizor cu fisă. Acest proiect inedit la nivelul judeţului nostru se va realiza graţie iniţiativei şi demersurilor managerului Tiberiu Tătaru.

De când se află la conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu, Tiberiu Tătaru a încercat să implementeze cât mai multe proiecte prin care această unitate spitalicească să se modernizeze şi să ajungă la standardele europene.

Proiect inedit la Sanatoriul Dobriţa

salon DoritaDupă ce a realizat mai multe investiţii, îmbunătăţind simţitor şi vizibil calitatea actului medical, dar şi confortul hotelier pentru pacienţii Spitalului Dobriţa, managerul Tiberiu Tătaru surprinde din nou, de data aceasta pregătind un proiect de-a dreptul inedit. „Sunt în tratative cu o firmă care urmează să ne aducă pentru fiecare salon câte un televizor cu fisă. Avem nevoie de cel puţin 50 de astfel de televizoare. Săptămâna viitoare (n.r.: această săptămână) urmează să mă întâlnesc cu reprezentanţii firmei respective şi să discutăm preţurile. Spitalul nu va da niciun ban pentru acest proiect, ci pacienţii vor plăti fisele pentru a putea urmări programele tv, firma distribuitoare recuperându-şi astfel investiţia”, a explicat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Întrucât în acest an Spitalul Dobriţa a primit un buget diminuat, o investiţie de acest gen ar fi practic imposibil de realizat pe forţe proprii. De aceea, directorul Tătaru a avut această lăudabilă iniţiativă de a găsi o soluţie optimă pentru a le oferi pacienţilor posibilitatea de a avea un televizor în salon, fără ca spitalul să plătească ceva în acest sens. Prin urmare, datorită faptului că are un manager tânăr şi cu iniţiativă, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” va avea saloanele dotate cu televizoare şi va beneficia şi de alte investiţii, spre bucuria pacienţilor. Trebuie menţionat faptul că mai multe spitale din ţară au implementat deja astfel de proiecte. Acolo, pentru 12 ore de privit la televizor, pacienţii trebuie să-şi cumpere de la automat o cartelă care costă 10 lei. Care vor fi costurile pentru pacienţii Spitalului Dobriţa încă nu se ştie, dar vom urmări acest subiect şi vom reveni cu amănunte.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here