Telescaunul de la Rânca, din nou concesionat

458

Telescaunul de la Rânca a fost din nou concesionat. Consilierii județeni vor stabili, în ședința din 15 octombrie, unele măsuri în vederea finalizării procedurii de concesionare a instalației de transport public pe cablu de la Rânca.
Ofertele depuse au fost deschise pe data de 22 septembrie, la sediul Primăriei Novaci. Oferta declarată câștigătoare a procedurii de atribuire a contractului de concesiune a bunului ,,Instalație de transport public pe cablu – Telescaun Rânca”, organizată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Rânca – Corneșu Mare” Județul Gorj, este cea depusă de ofertantul S.C. CTM Rînca SRL, firma care administrează o parte a domeniului schiabil din Rânca.
Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, va fi cel care va semna contractul de concesiune a telescaunului de la Rânca.
Telescaunul aparține Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Rânca – Corneșu Mare”, înființată de Consiliul Gorj și primăriile Novaci și Baia de Fier.
Investiția a fost realizată pe fonduri europene și a costat peste 4 milioane de euro. Telescaunul a fost realizat într-o zonă unde mai mult viscolește, iar el s-a dovedit neprofitabil.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here