Telefon furat după ce a fost scos la vânzare pe un site de anunțuri

260

Trei tineri din orașul Petrila au fost reținuți, luni, de polițiști, pentru furt. Infracțiunile ar fi fost comise pe raza județului Gorj. O femeie a postat pe internet un anunț pentru a-și vinde telefonul, iar cei trei tineri au sunat-o și i-au spus că sunt interesați să-l cumpere. După ce s-au întâlnit, planul s-a schimbat. Și un minor de 13 ani a fost lăsat fără telefon de cei trei infractori.

„La data de 13 august, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, trei tineri, de 19 și 20 de ani, din orașul Petrila, județul Hunedoara, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt.

 

Aceștia, în seara de 27 iulie, folosindu-se de un pretext și profitând de neatenția unui minor de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu, i-ar fi sustras acestuia telefonul mobil, în timp ce se afla pe strada Victoriei, cauzând un prejudiciu de 2.700 de lei. De asemenea, în seara de 4 august, ar fi contactat o femeie de 30 de ani, din Târgu-Jiu, cu pretextul că intentionează să-i cumpere un telefon mobil, în valoare pe 2.500 de lei, pe care aceasta îl oferea spre vânzare, pe un site online. Femeia s-a întâlnit cu doi tineri, cărora le-a înmânat telefonul mobil și accesoriile, în vederea finalizării tranzacției, dar aceștia, profitând de neatenția sa, au  fugit cu bunurile”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cei trei tineri au fost prezentați, ieri, în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru noi audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here